Yusuf Kaplan’dan Erkan Tan’a tepki: Yeter!

Yusuf Kaplan’dan Erkan Tan’a tepki: Yeter!

AK Parti'nin 23 Haziran İstanbul seçimlerini kaybetmesinin yankıları devam ediyor. Seçim sonuçları üzerinden iktidara yakın medyada yaşananlar ise dikkat çekiyor.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.  AK P'artiyi destekleyen yayınlar yapan 'a Haber' televizyonu haber sunucusu Erkan Tan'ın yaptığı açıklamalara Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan tepki gösterdi.

yusuf-kaplan.jpg

Kaplan, Erkan Tan'ın 'a Haber' sabah haberleri programında "Ordu Valisi'ne it diye küfür eden adam İstanbul'un belediye başkanı seçilmiş oldu. Başka yalanları da var onları da ayrıca konuşulur. Biz şimdi vatandaşlardan gelen isteği burada arz ediyoruz. Aracıyız efendim. Acilen vatandaşlar Adalet ve Kalkınma Partisi'ni destekleyenler Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenler Ordu Valisi'nin İstanbul Valiliği'ne tayin edilmesini istiyor." şeklİndeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından Erkan Tan'ın açıklamalarını eleştiren Kaplan, "İşte bu paçozluklar her şeyi mahvetti! Yeter!" diyerek sert tepki gösterdi.

yusuf kaplan@yenisafakwriter

İşte bu paçozluklar her şeyi mahvetti!
Yeter!

8.101

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum