YUMURTA sevdirme merkezi

YUMURTA sevdirme merkezi

Yem ve yumurta üretimi üzerine faaliyet gösteren Kuzucu Yem Sanayi, Yumurta Sevdirme Merkezi (YSM) kurdu.

Yumurta tüketimini teşvik etmek isteyen firma, eski buğday pazarı civarındaki tarihi bir mekanı restore ettiği merkezde ve Hulusi Baybal caddesi üzerindeki 2. şubesinde müşterilerine günlük yerine saat başı üretilen taze yumurtaları sunarken büyük ilgi ile karşılanıyor.
Yıllarca yem sektöründe tecrübe, kalite ve güven ile oluşturduğu kurum felsefesini hedef kitlesinin ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiren Exen, şimdi de gelişen ve sürekli artan piyasasıyla beraber EXEN NATURAL ambalajlı yumurta ürünlerini EXEN YUMURTA markasıyla tüketiciye sunuyor.
Kuzucu Yem Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kuzucu, üreticilerin aldığı tedbirler sayesinde Türkiye'de yumurta tüketiminin her geçen gün arttığını söyledi. Önceki yıllarda yumurta hakkında önyargılar olduğuna dikkat çeken Kuzucu, protein deposu olan yumurtanın tüketici nezdinde hak ettiği değeri bulacağını belirtti.
Yumurta üretim aşamalarının sağlık kontrollerinden geçtiğini vurgulayan Kuzucu, şunları kaydetti: “Genellikle günlük olarak üretilen yumurtalar, taze yumurta olarak vatandaşlara sunuluyor. Biz ise saatlik yumurta üreterek, bu tazeliği ön plana çıkardık. Satışa sunduğumuz yumurtalar, sabah erken saatlerde toplanıyor ve tereklere konuluyor. Yumurtalar aynı gün içinde bitiyor. Yani günlük yumurta yerine saatlik yumurta üretimi yapıyoruz.
Yumurtaların tadı, köy yumurtası tadını aratmıyor. Protein deposu olan yumurtanın tüketimi, özellikle Avrupa Birliği ülkeleri, Amerika ve Japonya ile kıyaslandığında Türkiye'de daha düşük seviyelerde kalıyor. Yumurta tüketimini teşvik etmek isteyen üreticiler, birbirinden farklı yöntemler geliştiriyor. Kuzucu firması da Yumurtayı Sevdirme Merkezi'ni kurarak yumurta tüketimi artırmak isteyenler kervanına katıldı. Bu amaçla 'Yumurtayı Sevdirme Merkezi' kuran şirketimiz, burada tüketicileri yumurta tüketimine teşvik etmek için saatlik yumurta satmaya başladı. Teknolojik makine parkuru, bilinçli ve tecrübeli personeli ile elde etmiş olduğu tecrübeyi ve gücü modern tavuk çiftliklerinde, hijyenik ortamda yumurta üretiyoruz. Gelecek nesillerimizin sağlığını son derece önemseyen firmamız, hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerimizin sağlıklı ürünler tüketmesi açısından çok titiz davranıyor, bu doğrultuda sadece doğal ve sağlıklı yem kullanarak ürünlerimizi tüketiciye sunuyoruz. Daha sağlıklı bir yumurta daha sağlıklı bir gelecek diyoruz. Vizyonumuz, dürüst ve güvenilir çalışma prensiplerimizden taviz vermeden müşterilerimize sağlıklı, hijyenik ve günlük olarak taze yumurta üreterek ülkemize kaliteli hizmet sunmaktır.”
n HAKAN MARKUPÇU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.