Konyaspor'un iki genç yıldızı milli takıma davet edildi!

Konyaspor'un iki genç yıldızı milli takıma davet edildi!

Konya spor hayatında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Camiaya bir güzel haber geldi.

Efe Seçil ve Yiğit Ökten, TÜMOSAN Konyaspor altyapısında sergiledikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Bu başarılı performanslarıyla dikkat çeken genç futbolcular, milli takım antrenörlerinin radarına girmeyi başardılar.

Konya altyapı sisteminden yetişen Efe Seçil ve Yiğit Ökten'in U-15 Milli Takımı'na davet edilmesi, kulübün alt yapıdaki başarısını bir kez daha ortaya koydu. Bu davet, genç futbolcuların yeteneklerinin ulusal düzeyde tanınması açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

TÜMOSAN Konyaspor'un gelecek vadeden genç yıldızları, milli formayı giymek için heyecanla bekliyor. Efe Seçil ve Yiğit Ökten, milli takım forması altında ülkelerini temsil ederek, yeteneklerini daha da geliştirmek için fırsat bulacaklar.

TÜMOSAN Konyaspor Kulübü, genç yeteneklerinin milli takımlara çağrılmasıyla gurur duyarken, Efe Seçil ve Yiğit Ökten'i tebrik etti ve başarılar diledi.

Konyaspor Akademi tarafından konu ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Futbolcularımız Efe Seçil ve Yiğit Ökten U-15 Milli Takımımızın 13-15 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’de Karadağ ile oynayacağı hazırlık müsabakalarının aday kadrosuna davet edilmiştir, sporcularımıza başarılar dileriz.”

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum