Yönetim transferde boşa kürek çekiyor

Yönetim transferde boşa kürek çekiyor

Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek istiyor ancak Yatabare dışında henüz bir imza atılmadı.

Gol sıkıntısını çözmek isteyen Atiker Konyaspor yönetimi Rodellaga üzerinde ısrarcı tavrını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Poko transferinin peşini de bırakmıyor

RODELLAGA ISRARI SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı yönetim, Trabzonspor ile  Hugo Rodallega için görüşmelerini sürdürüyor. Atiker Konyaspor golcü oyuncuyu transfer etmek için  yoğun çaba harcıyor. Yeşil-beyazlı yönetim transferin gerçekleşmesi için  Trabzonspor’u ikna çabalarını sürdürüyor.Kaynak: Rodellaga ısrarı sürüyor

ORKAN TRANSFERİNE ŞENOL GÜNEŞ ENGELİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor'un kiralamak istediği Orkan Çınar'ın takımda kalmasını istedi Beşiktaş’ta geleceğin yıldızı olarak gösterilen Orkan Çınar ile ilgili son karar verildi.Birçok takımın peşinde olduğu yetenekli oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi gündeme geldikten sonra gözler başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği son karara çevrilmişti.

POKO’NUN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor’dan ayrılan Gabonlu orta saha oyuncusu Poko’nun peşini bırakmıyor Teknik direktör Mehmet Özdilek’in ısrarla istediği transfer için yoğun mesai harcanırken Göztepe’ye imza atması beklenen Poko’nun henüz imza atmaması  transfer görüşmelerinin sürdüğünü işaret ediyor.  Konyaspor’un 25 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret hakkında yapacağı görüşmenin ve diğer detayların ardından bu transferi açıklaması bekleniyor. Yatabare'nin de bu transferde devrede olduğu, takım arkadaşına Konyaspor'a gelmesi yönünde telkinlerde bulunduğu belirtildi. Adı Çin kulüplerinin yanı sıra Bursaspor, Göztepe ve Alanyaspor ile de anılan başarılı oyuncu için Konyaspor'un önemli bir bedeli gözden çıkardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum