Yönetim kongre kararı alacak

Yönetim kongre kararı alacak

Son 3 sezonda büyük başarılara imza atan Atiker Konyaspor bu sezonu son anda küme düşmekten kurtularak tamamladı. Bu başarısızlığın sebebi olan yönetim Fenerbahçe maçı sonrası kongre kararı alacak.

Atiker Konyaspor ligde kalmayı bitime bir hafta kala rakibinin puan kaybetmesi sonrası garantiledi. Yeşil-beyazlı ekip son maçını cumartesi günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı ile tamamlayacak. Son 3 sezonda büyük başarılara imza atan Atiker Konyaspor bu sezonu son anda küme düşmekten kurtularak tamamladı. Bu başarısızlığın sebebi olan yönetim Fenerbahçe maçı sonrası kongre kararı alacak.

TARAFTAR SON ANA KADAR SABRETTİ

Atiker Konyaspor’un  Spor Toto Süper Lig’de kalmayı garantilemesinin ardından taraftarlar, yönetim kurulunu istifaya çağırdı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlarının bu süreçte zarar görmesini istemeyen Atiker Konyaspor taraftarı yönetimle ilgili düşüncelerini zorlu dönemde dillendirmedi. Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar Konyaspor’un ligde kaldığını garantilemesinin hemen ardından hep birlikte yönetimi istifaya davet etti.

YAPILAN HATALAR

Atiker Konyaspor yönetimi  son 3 sezonu 2 kupa ve 2 sezon Avrupa’da mücadele eden takımı bitmek üzere olan sezonda neredeyse küme düşürecekti.  Sezon başında yapılan teknik direktör tercihi yapılan yanlış transferler  borçsuz kulübü borçlu duruma düşürmeleri yaşanan krizleri yönetememeleri  Konyaspor sevdalısı yüzbinlerce taraftarı çileden çıkardı.  Zor dönemde takıma zarar vermemek için sessiz kalan taraftarlar takımlarını kümede kalma mücadelesinde son dakikaya kadar tereddütsüz destekledi.  Beşiktaş-Osmanlıspor maçının son düdüğü ile  sosyal medyada  başlattıkları kampanya ile bu sezonda yaşananların sorumlusu olan Atiker Konyaspor yönetimini önce hesap vermeye daha sonra ise istifaya çağırdı.

KONGRE KARARI ALINACAK

Büyüyen bu tepkiler üzerine Atiker Konyaspor kulübü resmi sitesinden bir açıklama yaparak “ gereken kararlar alınacak” mesajı verdi.  Konyaspor taraftarı da alınacak tek kararın kongre kararı olduğu ve yönetimin bir an önce bu kararı alarak istifa etmesi gerektiğini savundu.  Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz da yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe maçından sonra kongre kararı alacaklarının sinyalini verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU    merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum