Yolları Sarayönü'de kesişti

Yolları Sarayönü'de kesişti

Süper Amatör Lig takımlarından Selçukspor’dan Hakan Koç ile Kadınhanı Belediyespor’dan Mehmet Ali Üzgü’yü transfer eden Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Sarayönü Belediyespor gücüne güç katmaya devam ediyor.

Futbol hayatlarına Konya Demirspor’da başlayan genç yıldızlar üç sezon Demirspor forması altında birlikte mücadele ettiler. Demirspor’da başarılı oyunlarıyla birçok kulübün radarına giren genç yeteneklerden Hakan Koç,  2014-2015 sezonunun ilk yarısını Ilgın Belediyespor’da, ikinci yarısını ise Atiker Konyaspor U-21 takımında tamamladı. Mehmet Ali Üzgü ise bir sezon daha Demirspor forması giyerken 2015-2016 sezonunda Süper Amatör Lig’in dişli takımlarından Selçukspor’a transfer oldu.  Hakan Koç ise yarım sezon daha süren Atiker Konyaspor macerasının ardından, devre arasında Selçukspor’la anlaştı. Böylelikle iki oyuncunun yolu 1,5 sezonun ardından yeniden kesişmiş oldu.

 

2016-2017 sezonunda ise Mehmet Ali Üzgü Kadınhanı Belediyespor‘a transfer olurken, Hakan Koç Selçukspor forması giymeye devam etti. Kadınhanı Belediyespor’da 20 maçta görev alan Mehmet Ali Üzgü ve Selçukspor’da 17 maçta görev alan Hakan Koç yükselen performanslarıyla üst liglerden birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı. Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sarayönü Belediyespor yıldız oyuncuları transfer ederek ikilinin kariyerlerinde beraber oynayacakları üçüncü takım olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.