Yiğit, okullardaki çalışmaları gözlemledi

Yiğit, okullardaki çalışmaları gözlemledi

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında tarihinde Meram ilçesinde bulunan Öğretmen Ayşe İhsan Anaokulu ve Şehit Kubilay Anaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Meram Öğretmen Ayşe İhsan Anaokuluna giderek Okul Müdürü Bayram Ali Söyler’den okul bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yiğit, sınıflarda öğrencilerin misafiri oldu, yapılan etkinliklere katıldı.

Daha sonra Şehit Kubilay Anaokulunu giden Murat Yiğit, okulda yapılan etkinlikler ve devam eden projeler hakkında Okul Müdürü Emine Çevik'ten bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Yiğit, ders içi faaliyetlerine ortak oldu.

Öğretmenlerle de bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve okullarda gerçekleştirilen projeler hakkında istişarelerde bulunan Yiğit, geleceğin teminatı çocukların en iyi şartlarda eğitim-öğretim alabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Murat Yiğit'e ziyaretlerinde, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

MUHARREM DURSUN


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.