Yiğit düştüğü yerden kalkar

Yiğit düştüğü yerden kalkar

Ilgın Belediyespor Kulüp Başkanı Ertuğrul Parlak şampiyonluğa “Yiğit düştüğü yerden kalkar” felsefesi ile ulaştıklarını söyledi

Amatör 1. Küme B Grubunda bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Ilgın Belediyespor’da başkan Ertuğrul Parlak şampiyonluğa “Yiğit düştüğü yerden kalkar” felsefesi ile ulaştıklarını söyledi. Parlak, “Bir önceki sezon küme düşen takımımızı yiğit düştüğü yerden kalkar sloganıyla yola çıktık yeni bir ekip ve teknik kadro ile yola çıktık teknik kadromuzun istediği doğrultuda Transferlerimizi yaptık 1 eylülde yeni sezonu açtık hedef namağlup olarak şampiyon olup süper lige çıkmaktı  disiplinli ve ekip ruhu ile çalışmamız sonucunda hedefimize ulaştık maç başı gol ortalamamız 5 gol oldu en çok gol atıp en az gol yiyen namağlup şampiyon olduk şampiyonluk da emeği geçen teknik direktör Ali Altıntaş hocama ve ekibine taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu

HEDEFİMİZ AYNI BAŞARIYI SERGİLEMEK

Başkan Ertuğrul Parlak Bölgesel Lig hedeflerinin olduğunu ve bu sezonki aynı başarıyı Süper Grupta da göstermeyi istediklerini söyledi. Parlak, “Tecrübesizliğimiz nedeniyle geçtiğimiz sezon düştüğümüz 1’inci Amatör Küme’de 1 hafta kala şampiyon olmayı başardık. Planlarımız Bölgesel Amatör Lig üzerine yaptık. Şimdi önümüzde bir maçımız kaldı. Çelik Duş Doğuşspor’u iç sahada mağlup ederek yenilgisiz sezonu tamamlamayı hedefliyoruz. Prestij mücadelesinin ardından transferlere odaklanacağız. Yeni sezonda Süper Grupta da bu sezonki benzer başarıyı sergilemeyi istiyoruz” dedi.

TRANSFERLE DAHA DA GÜÇLENMEK İSTİYORUZ

Ilgın Belediyespor Kulüp Başkanı Ertuğrul Parlak yeni sezonda aynı teknik ekiple görev yapacaklarını ve hocanın kendilerine 8 kişilik bir transfer listesi verdiğini söyledi. Parlak, “Yeni sezonda da aynı teknik kadro takımın başında olacak. Transferde de hocamızın belirlediği 8 kişilik liste var. Sezonun son maçını tamamladıktan sonra belirlenen isimlerle görüşeceğiz. Ayrıca, sezon başında bizden ayrılan ve Karaman’a giden Yunus Tunç ve Gaziantep’e giden Hüseyin Gören ile yeni sezon için el sıkıştık. İki futbolcu da Süper Grupta formamızı terletecek. İnşallah iyi bir kadro ile Süper Grupta da ismimizden söz ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

SON MAÇ PAZAR GÜNÜ 

 Bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Ilgın Belediyespor,  Pazar günü sezonun son maçında evinde Çelik Duş Doğuşspor’la karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’daoynanacak. Ilgın ekibi en yakın takipçisini mağlup ederek sezonu yenilgisiz tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.