Yenilmemeyi öğrendik

Yenilmemeyi öğrendik

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Halil İbrahim Sönmez 3 haftadır kaybetmediklerini ve artık yenilmemeyi öğrendiklerini ifade etti. Yeşil-beyazlı ekipte Menemen Belediyespor maçı hazırlıkları da sürüyor

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Halil İbrahim Sönmez artık kaybetmemeyi öğrendiklerini ifade etti.Sönmez , “Kazanmayı çok istiyorduk ancak bana göre yenemiyorsun yenilmeyeceksin. 3 haftadır kaybetmiyoruz ve biz artık yenilmemeyi öğrendik” dedi. Bayrampaşa karşılaşmasına iyi başladıklarını ve birkaç tane net pozisyon bulduklarını kaydeden Halil İbrahim Sönmez: “Sonradan oyunun hakimiyetini rakibe kaptırdık. Karşılaşmanın ikinci yarısına yine iyi başladık. Birkaç tane pozisyonlarımız var. Ama sonuçlandıramadık. Burada önemli olan yenemeyeceksen yenilmeyeceksin. Bizim adımıza bir puan bence kazançtır. En azından yenilmemeyi öğrendik. 3 haftadır yenilmiyoruz. Güzel şeyler olmaya başladı takımımızda. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Menemen Belediyespor karşılaşmasından üç puanla dönüp puanımız yükseltmek ve üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi.

BU TAKIM DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Anadolu Selçukspor’un son haftalarda çıkış yakalayan oyuncusu Ahmet Önay  takım olarak iyi futbol oynadıklarını bundan sonra yukarıya daha hızlı tırmanacaklarını söyledi. Pazartesi günü 42 Konya Tv’de yayınlanan Süper Spor Programına konuk olan genç oyuncu sol bek oynarken Abdurrahman hoca tarafından stopere çekildiğini ifade etti.Ahmet Önay, “ son haftalarda takımla birlikte bende bir çıkış yakaladım. Sol bek mevkiinde oynarken hocam stoper  mevkiinde görev verdi. Bende bu bu görevi başarıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum.Görevimi  en iyi şekilde  yaparak hocalarımı mahcup etmediğim için mutluyum” diye konuştu.

Önay takım olarak ta  sezon başından bu yana iyi futbol oynadıklarını ancak şanssız yenilgiler aldıklarını söyledi. Ahmet Önay, “ sezon başından buyana iyi futbol oynuyorduk ama bunu sonuca yansıtamıyorduk. Ancak son haftalarda puanlar almayı başararak bir çıkış içerisine girdik. Ben inanıyorum ki takım olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

ANADOLU’DA MENEMEN HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Anadolu Selçukspor’da Pazar günü deplasmanda oynanacak Menemen Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların hırsı ve morali teknik ekibi sevindiriyor

MENEMEN KAZANDI 

Hafta sonu deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukpor zorlu maçı kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Menemen Belediyespor geride kalan haftada deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 yenerek puanını 16 yaptı ve haftayı 4. sırada tamamladı. 

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.