Yarım asır sonra görevi Üzülmez'e devretti

Yarım asır sonra görevi Üzülmez'e devretti

Hafta sonu Kızılay Derneği’nin Konya şubesi tarafından yapılan kongrede başkan seçilen Hüseyin Üzülmez, görevi Kızılay Konya Şubesi’nin 55 yıllık başkanlığını yapan Kemal Gödeneli’den devraldı.

Hafta sonu Kızılay Derneği’nin Konya şubesi tarafından yapılan kongrede başkan seçilen Hüseyin Üzülmez, görevi Kızılay Konya Şubesi’nin 55 yıllık başkanlığını yapan Kemal Gödeneli’den devraldı. Dernek binasında yapılan Devir Teslim törenine, Kızılay Konya Şubesi Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin uzun bir dönem başkanlığını yapan Kemal Gödeneli ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Kemal Gödeneli, “Kızılay Konya şubesinin uzun yıllar başkanlığını yapmaktan ve hizmet etmekten mutlu oldum. Konya şube olarak elimizin ulaştığı ve imkanlar ölçüsünde yardıma muhtaç kişilere ulaştık. Bugün Konya şubesini iyi bir noktada teslim ettiğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar Kızılay derneğine yardımda bulunan Konyalı hayırseverlere ve emeğe geçen herkese teşekkür ederek, sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

KIZILAY, MERHAMET YUVASIDIR

Kızılay Konya Şubesi Başkanlığını devralan Hüseyin Üzülmez’de Kızılay’ın merhamet yuvası olduğunun üstünde durarak, “Merhamet yuvası Kızılay’ı bugüne kadar başarılı bir şekilde getirdikleri ve hizmet verdikleri için Kemal Amca’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Topluma hizmet olarak bu görevi üstlendik. Yardım ve merhamet bayrağını en ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Tüm toplumumuzu kucaklayacağız. Eski yönetimimizin destek ve tecrübelerinden de yararlanmak istiyoruz. Hayırseverlerle yardıma muhtaç insanlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. İhtiyacı olana sahip çıkacağız. Birlik ve beraberlik içinde Konya halkıyla birlikte çalışacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Hüseyin Üzülmez, görevi Kemal Gödeneli’den devraldı.  Tören, yeni ve eski yönetimin birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum