Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz

Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftanın önemli maçlarından bir tanesinde deplasmanda Altay ile karşılaşacaklarını belirten Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz” dedi. Kulüp Başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamada: “Sezon başında kurduğumuz bu genç ve tecrübe edinmeye çalışan kadro oynadığı müsabakalarda hiçbir rakibinden daha kötü değildi. Sahadaki mücadelesi ile takdir aldı.

Son haftalarda özellikle oynadığı futbolu aldığı galibiyetlerle de süsleyerek puan sıralamasında hak ettiği noktalara doğru tırmanmaya başladı. Son olarak evimizde oynadığımız ve 1-0 geriye düşmemize rağmen galip bitirdiğimiz Nazili Belediyespor karşılaşması ile çıkışımız sürdü. Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz. Her takımın her takımı yenebildiği bu ligde Altay deplasmanına da puan ya da puanlar almak için gideceğiz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın zorlu Altay deplasmanında şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphemiz yok. Tüm bunlardan ziyade sezon sonunda Konyaspor kadrosuna birkaç oyuncu verebilmek adına teknik ekibimizin gayretli çalışmalarının meyvesini vermesi en büyük arzumuzdur” dedi.

Konya Anadolu Selçukspor’un gelecek vaat eden genç oyuncularından Süleyman Türkeş, önümüzdeki hafta cezalı. Geçtiğimiz hafta oynanan Nazilli Belediyespor maçında bu sezon 4.sarı kartını gören 20 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki takımını yalnız bırakmayacak. Süleyman Türkeş, 25 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Altay maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.