Uyar ve Nokta aileleri akraba oldu

Uyar ve Nokta aileleri akraba oldu

Konya’nın tanınmış ailelerinden Nokta ve Uyar aileleri evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu, Saime ve Ömer Faruk çifti de bir ömür mutluluğa ‘evet’ demenin sevincini yaşadı. Her iki ailenin büyükleri misafirleri kapıda karşılayarak, tebrikleri kabul etti

Eski Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılarından Abdullah ve Dilek Uyar çiftinin oğulları Ömer Faruk ile Gönül ve Burhan Nokta çiftinin kızları Saime bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek dünya evine girdi.

adsiz-001.jpg

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Atiker Kır Düğün Bahçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri, Karatay Belediye Başkanı Hasın Kılca, Eski Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Şen, Uyar ve Nokta ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

adsiz.jpg

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Genç çiftin nikâhını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Şahitliği ise Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve Eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri yaptı.

2-3.jpeg

Merhaba Gazetesi olarak Saime ve Ömer Faruk çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Nokta ve Uyar ailelerini tebrik ederiz.

SAİT ÇELİK

2-5.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum