Üniversite'de işler yolunda

Üniversite'de işler yolunda

Basketbol 1. liginde bu sezon üst sıraları zorlamayı amaçlayan Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımında hazırlıklar devam ediyor. Üniversite'nin tek hedefei lige iyi bir başlangıç yapmak

Torku Selçuk Üniversite'de hazırlıklar sürüyor. Sezon öncesi kadrosunu yenileyen ve son olarak yabancı oyuncuları Sean Williams ve Alexsandra Rasic’in de gelmesiyle kadro tamamlayan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı, 11 Ekim’de başlayacak ligin ilk haftasında, deplasmanda Trabzon basketbol ile karşılaşacak. Sarı-mavililer, iç sahada ise, ilk maçlarını ikinci hafta Bursa Tofaş ile oynayacaklar.

Türkiye kupasında da A grubunda yer alan ve maçlarını 5-7 Ekim tarihlerinde Eskişehir’de oynayacak olan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı, hazırlıkların Konya bölümünü tamamladı ve on günlük hazırlık kampı için bugün Çanakkale’ye gidecek. Ayrıca, yöneticiler bugün bir basın toplantısı yaparak hazırlıklar konusunda basını ve spor kamuoyunu bilgilendirecekler.

Çanakkale İhtisas Organizasyon merkezinde kamp yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı, lig hazırlıkları programı gereğince iki turnuvaya katılacak. Sarı-mavililer, ilk olarak 9-11 Eylül tarihlerinde Uşak ta düzenlenecek Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası turnuvasında mücadele edecek. Turnuvanın maç programı şöyle.

9 Eylül Salı: 16.00 Torku Konya Selçuk Üniversitesi. - Rönesans Ankara Ted Kolejliler. 18.00 Uşak Sportif - Edirne Spor. 10 Eylül Çarşamba: 16.00 Edirne Spor - Rönesans Ankara Ted Kolejliler. 18.00 Uşak Sportif - Torku Konya Selçuk Üniversitesi.. 11 Eylül Perşembe: 15. 00 Torku Konya Selçuk Üniversitesi. - Edirne Spor. 17.00 Uşak Sportif - Rönesans Ankara Ted Kolejliler. Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı, daha sonra Ankara da düzenlenecek olan Rüştü Yüce turnuvasına katılacak. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan turnuvaya Beşiktaş, Ted Kollejliler ve Türk Telekom takımları katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.