Ünal: Yarım kalan işi  tamamlamak istiyoruz

Ünal: Yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz

Konya Spor Lisesi kız ve erkek takımları futbolda il şampiyonu oldu. Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni ve takımın antrenörü Hakan Ünal: “ Geçen sene penaltılarla kaçırdığımız Türkiye şampiyonluğuna bu yıl ulaşmak istiyoruz” dedi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Gençler Kız- Erkek Futbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. Şampiyonaya Konya Spor Lisesi damga vurdu. 17 Aralık 2019 – 07 Ocak 2020 tarihleri arasında Dumlupınar Sahasında oynanan Futbol Gençler Erkek kategorisinde 15 okuldan 270 sporcu, Futbol Gençler Kız kategorisinde ise 3 okuldan 54 sporcu katıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda;

Genç Kızlarda;

1. Konya Spor Lisesi, 2.Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3.Hadimi Anadolu Lisesi

Genç Erkeklerde; 1.Konya Spor Lisesi 2. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Celaleddin Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 4.Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile takdim edildi. Genç Erkeklerde dereceye giren Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Celaleddin Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Genç Kızlarda birinci olan Konya Spor Lisesi 21-23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Futbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakalarında; Genç Erkeklerde birinci olan Konya Spor Lisesi 26-29 Mart 2020 tarihleri arasında Futbol Gençler Erkek Yarı Final Müsabakalarında Konya’yı temsil edecekler.

ŞAMPİYONLUK PENALTILARLA KAÇMIŞTI

Konya Spor Lisesi futbol takımı geçen sene aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye Şampiyonası finaline kadar geldi. Şampiyonluk maçında Elazığ Spor Lisesi ile karşılaşan temsilcimiz rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen penaltı atışları sonunda şampiyonluğu Elazığ’a kaptırmıştı.

BU YIL ŞANSSIZLIK YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

Konya Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni ve takımın antrenörü Hakan Ünal kaldıkları yerden devam ettiklerini ve yarım kalan işi tamamlamak istediklerini söyledi. Ünal: “ Geçtiğimiz sene Türkiye şampiyonluğunu penaltılarla kaybetmiştik. Bu yıl bu işi sonlandırmak ve Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Konya şampiyonu olan öğrencilerimi kutluyorum. Bizlere destek veren öğretmen arkadaşlarıma ve okul müdürümüz Veysel Dudu’ya da teşekkür ediyorum.

MUTLU VE GURURLUYUZ

Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu da alınan başarıdan dolayı öğrencilerini kutlayarak mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Dudu: “ Konya Spor Lisesi olarak aldığımız başarılı sonuçlardan dolayı son derece mutluyuz. Öğrencilerimi ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Geçen sene Türkiye Şampiyonluğunu kıl payı kaçırmış ve çok üzülmüştük. İnşallah bu sene Türkiye Şampiyonu olarak Konya Spor Lisesi’nin adını yurt dışında da duyurmak istiyoruz” diye konuştu

FERHAT TÜRKOĞLU

konya-spor-lisesi-kiz.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.