UEFA B/A Birleşik Eğitim  6. Modülü tamamlandı

UEFA B/A Birleşik Eğitim 6. Modülü tamamlandı

UEFA B/A Birleşik Eğitim Programı'nın 6. modülü İstanbul'da yapıldı. "Antrenör, Ortam, Oyuncu, Oyun" ana başlıklarını odak noktasına alan eğitim Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Beşinci etabın tamamlanmasının ardından aday antrenörler eğitim programları süresince almış oldukları saha ve pratik eğitimleri güncelleyerek, kendilerine verilen konular üzerinden bulundukları kulüplerde saha pratiklerini gerçekleştirmiş ve antrenör eğitimcileri kulüp ziyaretleri ile çalışmaları yerinde takip etmişti.

Eğitim öncesi gerçekleştirilen online Zoom toplantılarında; Sunum Teknikleri, Teknik Ekip Yönetimi (Antrenman ve Maç esnasında), Genç Futbolcu Gelişim Programı ve Maç Analizi eğitimleri verildi.

6. modül programı çerçevesinde adaylar antrenörler günün ilk bölümünde 11v11 oyunda hücum ve savunmada stratejik planları, oyun kurguları ve oyun felsefeleri ile ilgili teorik sunumlarını animasyonlar eşliğinde yaptı. Öğleden sonra ise teorik sunumlarını sahada pratiğe dökerek saha çalışmalarını tamamladılar. Saha pratiklerinde Beşiktaş'ın U16 takımı ile çalışmalar gerçekleştirildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.