TSYD’den iki kutlama

TSYD’den iki kutlama

Türkiye Spor Yazarları derneği Konya Şubesi, Yeni Meram Gazetesi’nin 66. yayın yılı ve İsmet Karababa’nın TÜFAD Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlama mesajı yayınladı.

TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar tarafından Yeni Meram Gazetesi içini yayınlanan mesajlar şöyle.

“Konya basınının en eski gazetelerinden, Yeni Meram Gazetesi’nin 66 yaşına girmesi Konya ve Anadolu basını adına çok önemli bir etkendir. 66 yıl boyunca tarafsız ve dürüst yayın politikasıyla hareket eden ve her geçen yıl gelişerek Konya basınında en üst sıralarda yer alan Yeni Meram Gazetesi’nin, bundan sonra da ilkeli yayıncılık politikası ve Konya basını adına okul görevini üstlenmesi doğrularını yerine getireceğine inancımız sonsuzdur. 

TSYD olarak Yeni Meram Gazetesi’ne bundan sonra ki yayın hayatında üstün başarılar dileriz.”

KARABABA'YA BAŞARILAR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin genel kurulu nedeniyle de mesaj yayınlayan Recep Çınar, bu konuda da şunları söyledi.

“TÜFAD genel kurulu demokratik bir şekilde yapıldı. Üç aday, derneğe yakışır şekilde, Başkanlık için yarıştılar. Seçimler sonunda, daha öncede aynı görevi üstlenen İsmet Karababa Başkanlık seçimini kazanarak yeniden bu görevi üstlenmiş oldu.  Derneğin kurucu Başkanı Muzaffer Evren’den başlayarak görev yapan tüm diğer Başkanlar gibi İsmet Karababa’nın da ikinci kez seçildiği Başkanlıkta yönetimiyle birlikte Konya antrenörlüğü ve futbolu adına en iyi çalışmaları yürüteceğine inanıyoruz. Görevi İsmet Karababa’ya devreden Tuncay Şimşek’e yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür eder, İsmet Karababa ve yönetim kuruluna da yeni dönemde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.