Traktör arena yarışması bu gün başlıyor

Traktör arena yarışması bu gün başlıyor

New Holland Traktörün Ana Sponsoru olduğumu TRAKTÖR ARENA Programı bu Akşam başlıyor. Bereket TV ekranında izleyicisiyle buluşacak olan 'Traktör Arena' proğramının başlama saati 20:00

New Holland Traktörün Ana Sponsoru olduğumu TRAKTÖR ARENA Programı bu Akşam başlıyor.  Bereket TV ekranında izleyicisiyle buluşacak olan 'Traktör Arena'  proğramının başlama saati 20:00

Türk televizyon tarihinde bir ilk olan traktör pilotlarının yarıştığı, birbirinden zorlu ve eğlenceli parkurların olduğu ‘Traktör Arena’ isimli yarışma bu akşam başlıyor. En iyi traktör pilotunun kim olacağı sorusunun cevaplanacağı yarışmada, Acemi Parkuru(Ters Dümen), Yetenek Parkuru(Balya Taşıma),Performans Parkuru (Ekipman Bağlama ve Hız) olmak üzere üç parkurdan oluşan yarış alanında kıyasıya bir mücadele verecek. Yarışma sponsoru Türk Traktör’ün finalde sadece 1 kişiye vereceği 250 bin liralık New HollandTR6-140 marka traktörün sahibi olabilmek için ter dökecek.

20 dönümden oluşan arazide gerçekleştirilecek yarışma programı 6 ay boyunca Bereket TV ekranlarında çiftçilere aksiyon ve heyecan dolu dakikalar yaşatacak.Her hafta 10 kişi yarışıp sadece 1 kişinin yoluna devam edeceğiprogramda, eleme etapları son bulduktan sonra yarı final ve final etapları ile birlikte bir çiftçi büyük ödülün sahibi olacak.

Bereket TV kanal bilgisi;
 

    -Digiturk: 216. kanal

    -Dsmart: 201.kanal

    -Uydu yayını: 165.kanal (Uyduya göre değişebilir)

 
Program hakkında bilgi vermek gerekirse;

Yarışma Konsepti;

Yarışmacılar, 3 farklı etaptan oluşan zorlu parkurda New Holland traktörler ile zamana karşı yarışacaklar ve parkuru en kısa sürede tamamlayan operatör bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.

Büyük Ödül;

Büyük finale çıkmaya kazanan yarışmacılar arasında büyük final yarışları yapılacak ve Şampiyon Operatör ‘New Holland TR6.140’ model traktöre sahip olacaktır.

TV yayını;

Yarışma programı 28 Kasım 2015 tarihinde, saat 20:00’da ilk bölümü ile yayına girecek ve her Cumartesi aynı saatte yeni bölümleriyle yayınlanacaktır.

Yeni bölümlerinin yanı sıra her gün bölüm tekrarları ile ekranda kalacaktır.

Toplam yarışma süresi 24 hafta olarak belirlenmiştir. 24 hafta sonunda büyük ödül olan New Holland TR6.140 törenle sahibine teslim edilecektir.

Link;

Aşağıdaki Youtube ve Facebook linki üzerinden tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=p_4PmHBgwxU

https://www.facebook.com/traktorarena/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.