Trabzonspor, Metalits'i Yenip Gruptan Çıkmak İstiyor

Trabzonspor, Metalits'i Yenip Gruptan Çıkmak İstiyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasındaki 3-0'lık Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, yeni hocasıyla çıkışını Avrupa'da da devam ettirmek istiyor. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın akşam sahasında ağırlayacağı...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasındaki 3-0'lık Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, yeni hocasıyla çıkışını Avrupa'da da devam ettirmek istiyor. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın akşam sahasında ağırlayacağı Ukrayna ekibi Metalits Kharkiv'i yenerek gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor.

Trabzonspor, Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ilk Süper Lig maçında Galatasaray'ı 3-0 yenmişti. Bordo-maviler, Yanal idaresindeki ikinci sınavını ise UEFA Avrupa Ligi'’nde verecek. Temsilcimiz, zorlu kulvarda yarın akşam sahasında Ukrayna temsilcisi Metalits Kharkiv'i ağırlayacak. L Grubu'nda 7 puanla 12 puanlı Legia Varşova’nın ardından ikinci sırada yer alan Trabzonspor, 0 puanla son sırada yer alan Metalits'i yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak bordo-mavililer, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.

Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak, Kevin Constant ve Deniz Yılmaz sakıtlıkları, Özer Hurmacı, Serdar Gürler, Ferhat Yazgan ile Mustafa Akbaş da UEFA listesinde yer almadıkları için müsabakada forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ersun Yanal, Consant’ın sakatlığı, Özer’in de UEFA listesinde olmamasından dolayı orta sahada mecburi revizyona gidecek. Başarılı teknik adam, Galatasaray maçında birlikte oynattığı bu futbolcuların yerine orta sahada Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan’ı görevlendirmesi bekleniyor. Galatasaray maçında dinlendirilen Waris’in de Cardozo ile forvet hattında gol umudu olarak sahaya sürüleceği belirtiliyor.

ÖĞRETMENLER ÜCRETSİZ İZLEYEBİLECEK

Trabzonspor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen müsabakayı, öğretmenler ise ücretsiz izleyebilecek. Bordo-mavili yönetimin Öğretmenler Günü nedeniyle aldığı karar doğrultusunda, öğretmenlere özel biletler hazırlandı. Avni Aker Stadı'ndaki gişeye, öğretmen kimlik kartları ve fotokopisiyle birlikte başvuran öğretmenler ücretsiz biletlerini alıp maçı izleyebilecek.

FİNLANDİYALI HAKEM YÖNETECEK

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00'de başlayacak Trabzonspor – Metalits Kharkiv maçını Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius yönetecek. Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jukka Honkanen, ilave yardımcı hakemleri ise Antti Munukka ve Dennis Antamo olacak.

Trabzonspor'un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: "Fatih Öztürk, Jose Bosingwa, Carl Medjani, Avraam Papadapoulos, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Waris ve Oscar Cardozo."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.