Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Kralspor Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK

Sarı Lacivertliler’de cezalı Volkan ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles ve Egemen Korkmaz zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Ancak Milli Takım’dan sakat dönen Caner Erkin'in son antrenmana katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Trabzon kafilesine dahil edilen yıldız oyuncu ağrıları olmasına karşın oynamak istiyor. Son karar maç saatinde verilecek.

5 EKSİK VAR

Trabzonspor'da Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Cardozo ve Bosingwa'nın Fenerbahçe maçı öncesi sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara uyarı yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmanın ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu anımsatıldı.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur Recep Kıvrak
Zeki Yavru
Belkalem
Mustafa Akbaş
Musa Nizam
Medjani
Constant
Mehmet Ekici
Sefa Yılmaz
Waris 
Yatabare

FENERBAHÇE

Mert Günok
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün
Alves
Kadlec (Hasan Ali
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Kuyt
Diego
Alper Potuk
Emenike

SAAT: 20.00
HAKEM: Fırat Aydınus
STAT: Hüseyin Avni Aker
YAYIN: Lig TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.