Tek istekleri  tribün desteği

Tek istekleri tribün desteği

Anadolu Selçukspor camiası sahasında oynayacağı ve kümede kalma adına son şansları olan Menemen Belediyespor maçında tek isteklerinin tribün desteği olduğunu ifade ettiler. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular bu maçta tribünleri dolu görmek istiyor

Anadolu Selçukspor sezonun son maçını evinde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekibin kümede kalması adına büyük önem taşıyan maçta rakip şampiyonluğu garantileyen Menemen Belediyespor olacak.

Anadolu Selçukspor zorlu 90 dakikada tribün desteğini bekliyor.

TEK HEDEFİMİZ KAZANMAK

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur göreve geldikleri günden bu yana takımın bulunduğu noktadan buraya gelmelerinin büyük bir başarı olduğunu ve bunu övgü anlamında söylemediğini ifade etti. Baysangur: “Bunun savaşını, uğraşını yönetimimizle, oyuncularımızla beraber ciddi anlamda verdik. Çünkü özellikle son haftalara baktığımız zaman çok sürpriz sonuçlar karşımıza çıktı. Ligde kalma yarışının son haftaya kalmasının belki en büyük etkeni de bu sürpriz sonuçlar. Ama bizim inandığımız bir tek şey vardı maçlarımızı kazandığımı zaman ya da en azından bize yetecek puanları aldığımız zaman ligde kalacağımızı biliyorduk. Son iki haftaya da böyle girdik. Bu iki zorlu maçın ilkini Tokat deplasmanında oynadık ve alnımızın akıyla sahadan çıktık. Orada alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı gerçekten bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Şimdi rakibimiz Menemen Belediyespor. Geçen hafta şampiyonluğu garantiledi. Öncelikle onları tebrik ediyoruz tabi ama nihayetinde resmi bir maç oynayacağız. Onlarda şampiyon olarak buraya gelecekler ve sahaya onlarda kazanmak için çıkacaklar. Bizim puana ihtiyacımız var, galibiyete ihtiyacımız var. Sahada alacağımız üç puanla ligde kalacağımızı biliyoruz. Maçın zorluğunun ve öneminin bilincindeyiz. Ona göre hazırlanıyoruz” dedi.

BU MAÇTA DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Son 90 dakikayı kazanabilecek motivasyona ve güce sahip olduklarını kaydeden Abdurrahman Baysangur : “ Yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. İnanılmaz destek verdiler ve her zaman yanımızda oldular. Son maçı birlikte kazanacağız. Oyuncularımız da bu potansiyel var. Ancak maalesef yıllardır Anadolu Selçukspor’un kaderi kendi sahasında boş tribünlere oynamak oldu. Ama artık bu son maçımız, taraftarlarımızın, bizi sevenlerin, Konyaspor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Bu maçta tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Oyuncularımızın seyirci desteğiyle çok daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum. Bunu deplasmanda Tokatspor karşısında gösterdiler. Dolu tribünler önünde daha iyi futbol oynayabiliyoruz. Artık iç sahada da bunu yaşamayı hak ettiler. Bu maçta herkesi yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.