Taraftarlara tam not

Taraftarlara tam not

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Galatasaray ile oynanan lig maçında Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun tribünlerini dolduran, yaptıkları koreografi ve verdikleri destekle büyük alkış alan taraftarlara teşekkür etti.

Galatasaray karşılaşmasında Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun tribünlerini tamamen dolduran taraftarlarımızın maç öncesi ve sırasında verdikleri destek, yaptıkları muhteşem koreografi ile tüm Türkiye’nin gündemine oturduğunu ifade eden Ahmet Baydar, “Taraftarlarımız gerçekten ‘muhteşem ve mükemmel’ kelimelerini hak ettiler. Bu sezonun en fazla ilgi gösterilen karşılaşmasına ev sahipliği yaparken, bize göre maçın gerçek galibi onlardı.  Tüm Türkiye’nin gıptayla baktığı, övgüyle takip ettiği bir atmosferi bize ve sporseverlere yaşattıkları için iyi günde kötü günde takımının yanında olan taraftarımıza teşekkür ederiz bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu desteğin bundan sonraki maçlarımızda da devam edeceğine inanıyoruz. Passolig sayısında 50 bin rakamını geçen, kombine biletlerde 14 bini aşan taraftarlarımızla birlikte bu sezon bizim adımıza önemli işlerin başarılacağı bir yıl olacak. Buna inanıyoruz ve inşallah hedeflerimizi de gerçekleştireceğiz” dedi.

Baydar, Galatasaray karşısında iç sahada alınan yenilginin herkesi üzdüğünü de sözlerine ekleyerek, “Bu sonucu en kısa sürede telafi etmek istiyoruz. Bunun içinde önümüzdeki ilk mücadelede deplasmandaki Gençlerbirliği maçı. Biz teknik heyet ve oyuncularımızın Gençlerbirliği’ni mağlup ederek bu sezonun ilk deplasman galibiyetini alacaklarına ve bu moral bozukluğunu geride bırakacaklarına inanıyoruz” diye görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.