Taraftar Konyaspor için kenetlendi!

Taraftar Konyaspor için kenetlendi!

Konyaspor'un en büyük taraftar grubu Nalçacılılar iftar yemeğinde bir araya gelerek adeta gövde gösterisi yaptı. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz taraftara birlik ve destek çağrısında bulundu

Nalçacılılar Derneği tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda düzenlenen iftar yemeğinde Konyaspor taraftarı bir araya geldi. Derneğin Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğine Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya Barosu Başkanı Oktay Unkur, Konyaspor Sportif Direktörü Ali Çamdalı, gazeteciler ve çok sayıda taraftar katıldı.

konyaspor-iftar-5.jpg

TRABZONSPOR İLE TARİHİ MAÇ

Konyaspor için kritik maçların olduğunu belirten Konyaspor Başkan Ömer Korkmaz, "Konyaspor'un kalan her maçı final niteliğinde. Durumun ciddiyetini taşıyoruz. Matematiksel olarak rahatlayacağımız haftaları bekliyoruz. Bugün oynanacak olan Trabzonspor maçını kazanarak nefes almak istiyoruz. Matematiksel olarak rahatlayacağımız maçların ardından 4 hafta sonra Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İlk maçtan dolayı onlar ile bir hesabımız var. Tüm Konya halkını maça davet ediyorum" dedi.

konyaspor-iftar-4-1.jpg

KONYASPOR ŞEHRİN EN BÜYÜK MARKASI

Programda konuşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş da, "Anadolu'nun payitahtı Konya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en çok ziyaret ettiği kent Konya'da, şehrin markası zor günlerden geçiyor. Tüm Konyalı hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz. Gerek sahada gerek ise dışarıda Konyaspor'un sıkı takipçisi olacağız. Kalan maçları kazanarak Süper Lig'de yine boy göstereceğiz. Konyaspor bu şehrin markasıdır" diye konuştu.

KONYASPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

Konyaspor Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı da tüm Konya'yı maça davet ederek, "Trabzonspor ile kritik bir maça çıkıyoruz. Biz bu şehirde yaşayan 7'den 70'e herkesi maça davet ediyoruz. Konyaspor bu zor günleri atlatacak. Biz iyi günde kötü günde takımımızın hep yanındayız. Tüm şehri maça bekliyoruz" çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından Nalçacılılar Grubu meşale yakarak Konyaspor'un yanında olduğunu gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.