Taklaların bol olsun

Taklaların bol olsun

Atiker Konyaspor'un Akhisarspor'u 2-0 yendiği karşılaşmada yeşil-beyazlı forma altında ilk golünü atan Patrick Friday Eze sevincini takla atarak yaşadı. Maç sonu konuşan Eze çok mutlu olduğunu söyledi

Atiker Konyaspor'un Akhisarspor'u 2-0 yendiği karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Patrick Friday Eze yeşil-beyazlı forma altında ilk golünü kaydetti. Atiker Konyaspor'un yaz transfer döneminde Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Fujairah'tan transfer ettiği Nijeryalı Patrick Friday Eze  çıktığı 2.maçta golle tanıştı. 24 yaşındaki golcü futbolcu Fofana'nın getirdiği topu ağlarla buluşturarak takımının galibiyete uzanmasında büyük rol oynadı. Eze gol sevincini takla atarak yaşadı.

EZE: ÇOK MUTLUYUM

Atiker Konyaspor’da attığı golle Akhisar maçında alınan 2-0’lık galibiyete katkı sağlayan Patrick Friday Eze attığı gol ve elde edilen sonuçtan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Konyaspor’a transfer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarıya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Patrick Friday Eze, “her geçen maç daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Tek eksiğimiz taraftarımızın desteği. Onlarla buluşmak içinde sabırsızlanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

FOFANA:KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEDİK

Moryke Fofana, Akhisarspopr karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetle kötü gidişe dur dediklerine inandığını söyledi.

“Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ama bunu geride kalan maçlarda sonuca yansıtamıyorduk” sözleriyle açıklamasına başlayan Moryke Fofana, “İstemediğimiz sonuçlar aldığımızda bizlerin üzerinde bir baskı oluşmaya başladı. Bunu ortadan kaldırma ve kötü gidişe dur deme adına çok önemli bir maça çıktık. İlk yarıda istediklerimizi yapamasak ta golü bulduk. Ama ikinci yarıda elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Kazandık. Oyunumuzu geliştireceğimize inanıyoruz. Bizim için ilk planda gerekli olan galip gelmekti. Bunu başardık. Artık ilerleyen haftalarda daha iyi bir Atiker Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.