Şut çekmiyoruz

Şut çekmiyoruz

İnişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor, kaleye çektiği 175 şut ile Spor Toto Süper Lig'de en az şut çeken takım oldu

Sezona 3 kulvarda başlayan ve tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında elenen Atiker Konyaspor yoluna Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de devam ediyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergilediği Spor Toto Süper Lig'de en az şut çeken takım oldu. Atiker Konyaspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 175 şut çekerek ligde kaleye en az şut çeken takım oldu.

175 ŞUT ÇEKTİ

Bu sezon gol yollarında oldukça etkisiz bir performans gösteren Atiker Konyaspor, bu sezon gol atamadığı gibi kaleye şutta çekemiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 25 maça çıkarken çektiği 175 şut ile ligde en az şut çeken ekip oldu. Atiker Konyaspor'un çektiği 175 şutun 85'i kaleyi buldu. Atiker Konyaspor ligde bir maçta ortalama 7 şut çekerken bunların 3.3'ü isabetli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligde çıktığı 25 maçta maç başı 3.3 isabetli şut oranı elde ederek ligde en kötü istatiğe sahip takım olarak son sırada yer aldı.

EN ÇOK ŞUTU BAJİC ÇEKTİ

Bu sezon ligde en az şut çeken takım olan Atiker Konyaspor'da en çok şut çeken futbolcu ise Riad Bajic oldu. Boşnak futbolcu bu sezon takımda en çok şut çeken futbolcu olduğu gibi en golcü isimde olmayı başardı. Bajic'in çektiği şut sayısı skorer anlamda da skora yansıdı. Bu sezon yeşil-beyazlı forma altında 23 maça çıkan Riad Bajic 30 şut çekti. Maç başı 1.3 şut çeken genç futbolcu çektiği şutlardan maç başı 1'i isabetli oldu. Bu sezon 12 gol atan Riad Bajic şu anda takımın en golcü futbolcusu konumunda. Boşnak futbolcu; ligde Cenk Tosun, Vanger Love'dan sonra gol krallığında 3.sırada yer alıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.