Şüpheliden Tüfeği Almak İsteyen Polis Yaralandı

Şüpheliden Tüfeği Almak İsteyen Polis Yaralandı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan otomobili takip eden polis, kısa bir süre sonra aracı yakaladı. Araçtan av tüfeğiyle inen şahıs ile polis arasında yaşanan arbedede polis memuru Mehmet Engin yaralandı. Araçta bulunan 4 kişinin...

İzmir'in Gaziemir ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan otomobili takip eden polis, kısa bir süre sonra aracı yakaladı. Araçtan av tüfeğiyle inen şahıs ile polis arasında yaşanan arbedede polis memuru Mehmet Engin yaralandı. Araçta bulunan 4 kişinin çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

Olay, Gaziemir ilçesi Akçay Caddesi Esbaş Alt Geçidi'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletli Yunus ekibi 35 A 2852 plakalı motosikletle şüphelendikleri M.K. yönetimindeki 34 TJ 2094 plakalı otomobili takibe başladı. 'Dur' ikazına uymayıp hızla uzaklaşan otomobil, alt geçitte polis tarafından durduruldu. Motosikletten inen polis memuru Mehmet Engin, otomobilde bulunan C.Y. (17), M.K., A.K. (23) ve S.S.'den (24) araçtan inmelerini istedi. Bu sırada şüphelilerden biri otomobilde bulunan av tüfeğini polis memuru Engin'e doğrulttu. Tüfeği almak isteyen Engin ile şüpheli arasında yaşanan arbede sırasında, tüfek ateşlendi. Bunun üzerine polis memuru Engin sağ bacağından yaralandı. Polis otosuyla Gaziemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Engin’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen otomobildeki biri kadın 4 kişi olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.