Süper lige  3 hafta ara

Süper lige 3 hafta ara

Spor Toto Süper Lige milli maçlar ve 31 martta yapılacak yerel seçim nedeniyle 3 hafta ara verildi. Atiker Konyaspor bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek Başakşehir maçıyla birlikte yeni bir çıkış yakalamak istiyor

Spor Toto Süper Lige 3 hafta ara verildi. A Milli takımın  2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçlar ardından 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle  Süper Lig maçları oynanmayacak.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYOR

Sezonun ikinci yarısına aldığı 2 galibiyetle başlayan Atiker Konyaspor bu maçların ardından çıktığı 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Sakatlıklarla başı dertte olan yeşil-beyazlı ekip bu probleme cezalı oyuncular ve hakem hataları da eklenince galibiyet yüzü göremedi.  Yeşil-beyazlı ekip lige verilen 3 haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. 3 haftalık sürede sakat oyuncuların iyileşmesi ve antrenman eksikliklerinin giderilmesi beklenirken Aykut Kocaman’ın oyun taktiğinde bazı değişikliklere gitmesi de bekleniyor.    

AVANTAJI KULLANAMADIK  6. SIRAYA GERİLEDİK

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Erzurumspor’u mağlup eden, iç sahada da Antalyaspor’u yenen Konyaspor bir anda kendini 4. Sırada buldu. Camia yeniden bir Avrupa hayali ile heyecanlanırken arkasından oynanan maçlar taraftarın hevesini kursağında bıraktı. Konyaspor Antalyaspor galibiyeti sonrası çıktığı 7 maçta galibiyet alamadı. Yeşil beyazlılar bu süreçte 4 beraberlik 3 mağlubiyet ile sadece 4 puan toplayabildi.

Son olarak Çaykur Rizespor’a mağlup olan Anadolu Kartalı, sıralamada bir basamak düştü. Haftaya 5. sırada giren Aykut Kocaman’ın ekibi, Süper Lig’de 26. haftayı 35 puanla 6. sırada tamamladı. Yeni Malatyaspor ise sahasında aldığı Sivaspor galibiyetiyle puanını 37’ye çıkararak Konyaspor’un üstüne çıktı. Antalyaspor da Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle Konyaspor ile puanını eşitlerken, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Alanyaspor da 34’şer puanla yeşil-beyazlı takımın en yakın takipçileri  konumunda

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum