Süper Grup'ta heyecan başlıyor

Süper Grup'ta heyecan başlıyor

Amatör Küme Süper Grup'ta yeni sezonun fikstürü belli oldu.

Amatör Kümede heyecan hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Grupla birlikte 1. Amatör Küme , U14 ve U16 Ligleri ilk maçlarını hafta sonu oynayacak.  Birinci Amatör Kümenin statüsü hakkında da bilgi veren Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, “ 1. Amatör Küme 2 grup halinde oynanacak. Maçlar sonunda grup şampiyonları direkt Süper Gruba yükselirken Gruplarında 2 ve 3. Takımlar çapraz eşleme ile Play-Off oynayacak bu maçları kazanan  bir takım daha adını Süper Gruba yazdıracak. Birinci Amatör Kümede gruplarını son sırada tamamlayan iki takım bir alt kümeye düşecek.  U14 ve U16 liglerimiz de hafta sonu mücadelelerine başlayacak. U14 Ligi tek U16 ligi ise 2 grup halinde oynanacak. Sezonun açılış maçında kupa töreni düzenleyeceğiz. Açılışın maçının Selçuklu Belediyespor ile Kadınhanı Belediyespor arasında oynanmasını planlıyoruz ”dedi.

TAŞYÜZ’DEN  HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz tüm bu bilgilendirmeleri yaptıktan sonra kulüplere başarı dileğinde bulundu. Taşyüz, “ Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun.  Centilmenlik ve bol heyecan içinde geçen kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum. Konya amatör futbol ailesi olarak İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı                       

 FİSKTÜRDE ÇEKİLDİ

Konya Amatör Küme 2017-2018 Futbol Sezonu, Süper Grup ve 1. Amatör Küme büyükler fikstürü çekildi. Buna göre Süper Grupta ilk hafta maçları şu şekilde oluştu: “ Ç.Çumra Belediyespor-Altınekinspor, Y.Emirgazi Belediyespor-Selçukspor, Seydişehir Belediyespor-Beyşehir Belediyespor, Selçuklu Belediyespor-Saiteli Kadınhanı Belediyespor , Karapınar Belediyespor-Ilgın Belediyespor karşılaşmaları oynanacak. 1. Amatör Küme’de ise ilk hafta maçları; A Grubu: Kara Kartallar-Cihanbeyli Belediyespor, Gölyazı Belediyespor-Demirspor, Yeni Meramspor-Kulu Belediyespor, Sarayönüspor-Monivaspor, İhsaniye Gençlerbirliği bay oldu. B Grubu: Akşehir Gençlikspor-Bozkır Gençlerbirliği, Seydişehir Gücü-A.Kültürspor, Yeni Doğanhisarspor-Çelik Duş Doğuşspor ve Havzanspor-Selçuklu İdmanyurdu karşı karşıya gelecek.

OSMAN ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.