Staikos Vergetis: Alınan Bir Puan Altın Değerinde

Staikos Vergetis: Alınan Bir Puan Altın Değerinde

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis, Beşiktaş karşısında alınan bir puanın altın değerinde olduğunu söyledi. Takımının İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına...

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis, Beşiktaş karşısında alınan bir puanın altın değerinde olduğunu söyledi.

Takımının İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, maç boyunca inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini belirterek, "Rakip çok güçlüydü. O yüzden sabırlı ve olgun davrandık. İlk yarı çok atak yaptılar. En iyi şekilde savunmamız yaptık. Geriye düşünce inancımızı kaybetmedik. Son dakikada bulduğumuz golle beraberlikle buradan ayrılıyoruz." dedi.

Vergites, son dakikada da olsa alınan bir puanla ayrılmanın ilerisi için umutlar verdiğini alınan bir puanın da altın değerinde olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Beşiktaş'ı nasıl buldunuz?" sorusuna ise genç hoca, "Çok büyük bir takım beraber kalmalarına rağmen saha içinde ispatladılar. Dünyaca ünlü oyuncuları var. O yüzden üstümüze gelmeye çalıştılar. Beşiktaş'ı bu şekilde bekliyorduk. Hala da çok güçlü olarak görüyoruz." şeklinde cevap verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.