Sözleşmeleri bitti

Sözleşmeleri bitti

Atiker Konyaspor’da 31 mayıs itibari ile 3 oyuncunun sözleşmesi bitecek. Jens Jonsson Volkan Şen ve kaleci Emrullah Şalk’ın sözleşmeleri bitti. Kadroda yer alan birçok oyuncunun ise 2019 yılında sözleşmeleri bitecek

Kötü bir sezonu geride bırakan Atiker Konyaspor’da  31 mayıs tarihi itibariyle 3 oyuncunun sözleşmesi sona erecek. Yeşil-beyazlı ekipte son haftaların başarılı ismi Jens Jonsson ile ara transfer döneminde kadroya dahil edilen ve 6 aylık sözleşme imzalanan Volkan Şen ve kaleci Emrullah Şalk’ın sözleşmeleri bitecek. Orkan Çınar ise kiralık olarak takıma dahil olduğu için Beşiktaş’a döndü. Danimarkalı orta saha oyuncusu Jonsson'un önümüzdeki sezonki kadroda da düşünüldüğü öğrenildi. Konyaspor’da kadronun önemli bir kısmının sözleşmesi 2019 yılında bitecek. Yeşil-beyazlı ekipte Nejc Skubic, Deni Milosevic, Moryke Fofana, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay, Serkan Kırıntılı, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Halil İbrahim Sönmez, Yatabare, Traore’nin sözleşmeleri ise 2019 yılında bitecek. Kaleci Serkan’da bir yıl opsiyon maddesi bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte yeni yönetim bu oyuncuların gelecek sezon serbest kalmaması adına sözleşmelerini uzatacak. Konyaspor’da Skubic, Milosevic, Fofana ve Ömer Ali başta olmak üzere sözleşmeleri gelecek yıl bitecek birçok isimle de masaya oturulacak.

JENS JONSSON VE VOLKAN KALMAK İSTİYOR

Atiker Konyaspor’un Danimarkalı orta saha oyuncusu Jens Jonsson, ülkesinin basınına konuştu.
Yeşil-beyazlı ekipte sözleşmesi sona eren Jens Jonsson, “Konyaspor’un beni takımda tutmak istediğini biliyorum ama kulüpte bazı şeyler değişecek. Ama olumlu sinyaller aldım. Şimdi tatile gidiyorum ve hem Türkiye'den hem de diğer ülkelerden bazı teklifler var. Ne olacağını göreceğiz. Ancak önceliğim Konyaspor” dedi. Jonsson, Sergen Yalçın’ın kendisinden memnun kaldığını ve 45 yaşındaki teknik adamın Konyaspor’la devam etmesi durumunda takımda kalmasında problem olmayacağını da sözlerine ekledi.

Sözleşmesi bitecek olan bir diğer oyuncu Volkan Şen. Tecrübeli oyuncu  Konyaspor’da kalmaya sıcak bakıyor. Yönetimin teklifte bulunması halinde bu oyuncu da yeni sezonda Konyaspor’da olacak Ara transfer döneminde kadroya katılan kanat oyuncusu Volkan Şen, 10 lig maçında 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.

EREN ALBAYRAK KARARI

Sezon başında Medipol Başakşehir’den transfer edilen sol bek oyuncusu Eren Albayrak’ın sözleşmesi devam ediyor. Ancak oyuncunun sezon boyunca sakatlıklarla boğuşması ve oynadığı maçlarda beklentinin çok altında kalması yeni sezon için takımdaki geleceği tartışılıyor.  Oyuncunun kötü performansı nedeniyle Konyaspor’un devam eden sözleşmeden cayma hakkı bulunuyor.

MANYAMA TAKIM ARIYOR  

 Konyaspor'da beklentilerin altında kalan Lebogang Manyama'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 27 yaşındaki Manyama'nın Konyaspor'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Lebogang Manyama'nin menajeri Maimane Phiri yabancı basına konuştu. Phiri, Konyaspor'dan gözden düşen ve Sergen Yalçın tarafından şans verilmeyen Manyama'nın takımdan ayrılabileceğini ve kulüp aradığını belirtti. Taraftarın hatırlamak istemediği  isimler olan Malick Evouna  ve Patrick Friday Eze’nin de sözleşmeleri 31 Mayıs itibari ile sona erecek. 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan  İmoh Ezekiel’in sözleşmesi sezon içinde fesih edilmişti.   

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum