Son karar bekleniyor

Son karar bekleniyor

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor ile iyi bir sezon geçiren ve iyi bir sezonun ödülünü Atiker Konyaspor'un yurt dışında gerçekleştirdiği birinci etap Avusturya kampına katılarak alan Ali Dere ve Can Demir Aktav'ın akibeti önümüzde ki günlerde belli ola

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor ile iyi bir sezon geçiren ve iyi bir sezonun ödülünü Atiker Konyaspor'un yurt dışında gerçekleştirdiği birinci etap Avusturya kampına katılarak alan Ali Dere ve Can  Demir Aktav'ın akibeti önümüzde ki günlerde belli olacak. Aykut Kocaman'ın raporuna göre Can Demir Aktav ile Ali Dere, yeni sezonda yeniden Anadolu Seçukspor forması giyebilir.

CAN DEMİR 32 MAÇA ÇIKTI

Anadolu Selçukspor'un defansta ki sigortası olan Can Demir Aktav, Atiker Konyaspor ile 3 yıllık mukavele imzaladı. Can Demir Aktav, geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor forması altında başarılı bir grafik çizdi. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta 32 maça çıkan Can Demir Aktav 2 kez fileleri havalandırmayı başardı. Can Demir Aktav, 2 bin 866 dakika sahada kalmayı başardı.

5 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor'a kiralanan ve takımın kaptanı olan Ali Dere, yeni sezon önçcesi Atiker Konyasqor'un Avusturya'da gerçekleştirdiği birinci etap kamp çalışmasına davet edildi. Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor forması altında 27 maça çıkan Ali Dere 5 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ali Dere, performansıyla göz doldururken  2 bin 263 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.