Sigortacılar bir araya geldi

Sigortacılar bir araya geldi

KONSİDER’in ev sahipliğinde Novotel’de gerçekleştirilen “Sigortacılar Günü” gecesinde sektör temsilcileri bir araya geldi.

Konya Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri, KTO 66. Meslek Komitesi Üyeleri ile TOBB Sektör Meclisi İl Delegeleri, her Mayıs ayının son haftasında kutlanan “Sigortacılar Günü”nde buluştu. Kısa adı “KONSİDER” olan Konya Sigorta Acenteleri Derneği’nin ev sahipliğini üstlendiği “Sigortacılar Günü” gecesi Novotel Piri reis salonunda yapıldı. Geceye Konya Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri, Konya Ticaret odası 66. Meslek Komitesi üyeleri ile Türkiye Odalar Borsalar Birliği Sektör meclisi İl delegeleri katıldı.

Gecenin açılışında konuşan KONSİDER Başkanı Abbas Şeflek ile KTO 66. Meslek Komitesi Başkanı Rafet Bircan, şunları kaydetti: "Her yılın Mayıs ayı son haftasında kutlanan Sigortacılar gününde etkinlikler yaparak sektörümüzde birlikte olduğumuz üyeler ile bir araya geliyoruz. Bugün ise Sigortacılar Günü” gecesinde birilikteyiz. Aynı zamanda mesleğimizde 20 ile 30 yılını tamamlayan meslektaşlarımıza plaketler vererek onları onurlandırıyoruz. Önümüzdeki yıl bu etkinliklerimizi artırarak Sigortacılar Gününü  etkili kutlamayı planlıyoruz.”

Protokol konuşmalarının ardından Sigortacılık mesleğinde 20 yıl üzerinde hizmet yapmış olan sigortacılara, protokol üyeleri tarafından günün anısına birer plaket takdim edildi. Plaket törenin ardından geceye katılan misafirler akşam yemeğinin ardından ise müzik eşliğinde hem stres attılar, hem de gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.