Shota Arveladze: Beşiktaş Maçı Çok Zor Olacak

Shota Arveladze: Beşiktaş Maçı Çok Zor Olacak

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Süper Lig'in 10. haftasında 23 Kasım Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçının çok zor olacağını söyledi.Bugün öğleden sonra Kemerburgaz Kasımapaşa Tesisleri’nde yapılan antrenman...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Süper Lig'in 10. haftasında 23 Kasım Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçının çok zor olacağını söyledi.

Bugün öğleden sonra Kemerburgaz Kasımapaşa Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Gürcü teknik adam, Beşiktaş ile karşılaşacakları maç hakkındaki soruları cevapladı. Shota Arveladze, "Bir ara ligde iyiydik. Galatasaray maçından istediğimiz sonucu alamayınca belki de birinci olacakken bizim için önemli bir haftayı negatif kapamıştık. Sonra Gençlerbirliği ile oynamıştık. Neyse çok kaybımız yok ama yine de puan kayıplarımız oldu. Bu sene bence lig ve Avrupa’da en iyi oynayan bir Beşiktaş görüyoruz. Onlar için bir iki oyuncunun eksik olmasını bir problem olarak görmüyorum. Çok zor bir maç olacak. Kadro olarak Beşiktaş daha zengin bir takım. Bu da takımda güven oluşturur. Şu an için onlarda güven daha fazla. Puan için de güven daha fazla. Biz her zaman Beşiktaş’a karşı iyi mücadele etmiş bir takımız." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam maçın oynanacağı stadın zemininin sorulmasına da, "Maçın Başakşehir’de olması bizim için sonuçta deplasman. Zemin olarak da Olimpiyat Stadı da iyiydi fakat bana göre en iyi zemin yine de bizim kendi stadımız. Bizim stadımızda Beşiktaş’ta geçen sene oynamıştı. Bir türlü onları bizim sahaya getiremedik." diye cevap verdi.

Öte yandan Kasımpaşa’nın tecrübeli defans oyuncusu Sancak Kaplan da Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çok zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Sancak, "Eksiklerimiz var ama sahaya 11 kişi çıkacağız. Galip gelerek 3 puanla dönmek istiyoruz. Kim oynamış kim oynamamış önemli değil." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.