Seydişehir’den Türkiye’ye ve yurtdışına CNC imalatı

Seydişehir’den Türkiye’ye ve yurtdışına CNC imalatı

Seydişehir’ de Dekorsan Makine firması adı altında CNC tezgahı üreten Yılmaz ve Mustafa Ergüner kardeşler, Türkiye nin her bölgesine ve yurtdışına üretim yapıyor.

Seydişehir’ de Dekorsan Makine firması adı altında CNC tezgahı üreten Yılmaz ve Mustafa Ergüner kardeşler, Türkiye nin her bölgesine ve yurtdışına üretim yapıyor. Hafif Organize sanayi bölgesinde kurdukları işletmede hemen hemen her iş koluna CNN tezgahı üretiyorlar.

Bugüne kadar, Yılmaz Ergüner Dekorsan adı altında mobilya sektöründe; Desemo home Seydişehir, Alpraf Konya, Raftime  Konya, Özrenk dekor Konya, Şahbaz mobilya Beyşehir, Tosun ahşap Konya, Türk süsleme sanatları Konya firmalarına CNN tezgahı üreten Dekorsan Makine, döküm modelciliği ile ilgili; Ardemir döküm Konya, Aslankaya döküm Gaziantep, Zps  model Konya firmalarına,silah sanyaiinde ise; Huğlu av tüfekleri kooperatifi Beyşehir, Abdullah kara dipçik Huğlu , Mehmet Güzel dipçik Huğlu, Büyük Huğlu, silah Huğlu, Kral silah  Üzümlü, Balıklı silah Üzümlü, Hasan Işıklı dipçik Üzümlü, Ali bursa dipçik Üzümlü, Retay silah  Konya, Kofs silah Isparta, Reximex silah Beyşehir, Altobelli silah  Beyşehir firmalarına, mermer işleme sektöründe; Akbulut mermer Konya, Mega mermer İzmit, Mertcanlar mermer Konya, Bütün mermer Ankara, Öveç mermer İstanbul, Metamar mermer Isparta, Develi mermer Azarbeycan, firmalarına CNC tezgahı üreten Dekorsan Makine aynı zamanda ürettikleri tezgahların, servis hizmetlerini, ile periyodik bakımlarını da yapıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yılmaz ve Mustafa Ergüner, “Bu güne kadar yukarıda bahsettiğimiz işletmelere CNN tezgahı üreterek teslim ettik. Tezgahlarımızdan alıcı firmalarımızın tamamı memnun, sipariş üzerine çalışıyoruz, ayrıca ürettiğimiz tezgahların servis hizmetlerini, aynı zamanda periyodik bakımlarını da yapıyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu, müşterilerimizin memnuniyeti, tezgahlarımızı kullanan müşterilerimiz de oldukça memnun, amacımız işletmemizi daha da büyüterek, tüm sektörlere CNC tezgahı üretmektir” dediler.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.