Selçuklu’da bronz  madalya sevinci

Selçuklu’da bronz madalya sevinci

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcusu Mevlüt Öztaş, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasından bronz madalya ile döndü.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası 9-10 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlendi. Büyük heyecana sahne olan müsabakalar sonucunda Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcusu Mevlüt Öztaş, 100 kg da Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Bu yıl ilk kez büyükler kategorisinde mücadele eden Öztaş, şampiyonadan madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadı. Aynı zamanda Milli Sporcu olan Mevlüt Öztaş, geçtiğimiz yıl katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonasında da ikincilik elde ederek gümüş madalya kazanmıştı. Büyükler Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularından Yakup Kara 100 kg da 5.lik elde ederken, Selahattin Elbaş, Hasan Efe Koçak ve Mert Yasin Kara ise kategorilerinde 7.lik elde etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Şampiyonadan madalya ile dönen Mevlüt Öztaş’ı tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Büyükler Türkiye Şampiyonasında kulübümüzü başarıyla temsil ederek bronz madalya kazanma başarısı gösteren Milli Sporcumuz Mevlüt Öztaş’ı ve başarıda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Mevlüt Öztaş’ın milli forma ile de madalyalar kazanacağına inanıyoruz. Sporcumuzu ve Antrenörlerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.