Selçuklu mücadeleden memnun

Selçuklu mücadeleden memnun

Ligin ilk maçında deplasmanda Akşehir Belediyespor ile mücadele eden Selçuklu Belediyespor mücadeleyi 1-0 kaybederek lige puansız başladı.

Bal liginde mücadele eden şehrin iki takımı Akşehir Nasrettin Hoca stadında karşı karşıya gelirken maç yoğun yağış altında başladı. Akşehirli sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği mücadelenin ilerleyen dakikalarında yağmur yerini güneşe bıraktı.

Karşılaşma boyunca ev sahip ekip oynadığı futbolla etkili olurken, Selçuklu Belediyespor takımı ise sahaya yansıttığı oyun ile gelecek haftalar için oldukça umut verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oyunuyla 37, dakikada sahanın en iyisi Özenç'in ayağından bulduğu golle öne geçen rakip takım bu skorla sonuca gitmeyi başardı.

Uğurcan Gökler, Gökhan Biçici, Ömer Karataşlık hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleye Selçuklu Belediyespor takımı; Mehmet Zeki İyitarlar, Mevlüt Atlıhan, Kadir Küçüksar, Samet Güneş, Mehmet Ali Aktaş, Abdülkadir Başçı, Mertcan Gürcan, Mevlüt Kılıç, Mehmet Almalı, Nihat Özeren, Fatih Güneş on biri ile mücadele etti.

Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Sami Özdedeoğlu, "Ligin ilk maçında Akşehir karşısında mağlup olarak lige puansız başladık. Ancak önümüzde uzun bir lig var ve bu zorlu mücadelede oyuncularımın ortaya koyduğu futboldan genel olarak memnunum. Oynadığımız bu oyunu yapacağımız çalışmalarla geliştirecek ve önümüzdeki haftalarda daha iyi maçlar çıkaracağız. Akşehir Belediyespor takımını kutluyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum