Selçuklu Belediye teniste yükseliyor

Selçuklu Belediye teniste yükseliyor

Selçuklu Belediyesi Tenis takımı Muğla ve Adana da düzenlenen turnuvalarda yarı final ve finale kadar yükselmeyi başardı. Mavi beyazlılar katıldıkları ilk turnuvalarda elde ettikleri bu sonuçlarla büyük taktir topladı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tenis Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 13-18 Haziran tarihleri arasında Muğla ve Adana da düzenlenen yaz kupalarında başarılı sonuçlara imza attı. Mavi beyazlı sporcular katıldıkları ilk turnuvada elde ettikleri bu sonuçlarla spor camiasında büyük taktir topladı.

KARİYERLERİNDE İLK TURNUVA

Tenis Federasyonu tarafından Muğla da 8-9-10 yaş yaz kupası maçlarında 9 yaş bayanlarda 20 sporcu, erkeklerde 30 sporcu, 10 yaş bayanlarda ise 23 sporcu mücadele etti. Selçuklu Belediyesi takımı bu turnuvada 5 sporcuyla yer aldı. Küçük sporcular kariyerlerinin ilk turnuvası olmasına rağmen oldukça iyi mücadele etti. 9 yaş erkeklerde Egemen Gencer yarı final, Hikmet Yiğit Er çeyrek final, Ayberk Gündüz consalıtion turunda finale kadar yükselmeyi başardılar. 9 yaş bayanlarda Elif Geren yarı final oynarken, 10 yaş bayanlarda Defne Obuz yarı finale kadar mücadele etti.

12 yaş yaz kupası maçlarına ise Adana ev sahipliği yaptı. Adana da yapılan 12 yaş yaz kupası karşılaşmalarında Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımı Erkeklerde Haktan Sağbaş, kadınlarda Ayşegül Ecem Mıhoğu ile mücadele etti. Erkeklerde 32 kadınlarda 24 sporcunun yer aldığı turnuva sonunda Haktan Sağbaş yarı final kadar yükselirken, kadınlarda Ayşegül Ecem Mıhoğlu ise finale kadar yükselirken final de elenerek şampiyonluğu kaptırdı.

Mavi beyazlı küçük sporcular katıldıkları ilk turnuvada elde ettikleri bu başarılı sonuçlarla spor camiasından büyük taktir toplarken gelecek için büyük umut verdi. Tenis branşında çok yeni bir kulüp olduklarını belirten Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tenis Antrenörü Serdar Akdağ, Tenis branşında oldukça yeni olduklarını bir yıllık geçmişlerinin olmasına rağmen sporcuların turnuvaya katılması ve bu sonuçları almasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Akdağ, "Modern ve nezih tesisler yaparak yüzlerce sporcunun tenis yapmasına katkı sağlayan ve bu sporu sevdiren Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay ile bize her zaman destek olan Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da başarılı olacak ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.