Selçuklu Belediye 10 kişiye rağmen

Selçuklu Belediye 10 kişiye rağmen

Konya Süper Amatör Lig'in 3.haftasında Selçuklu Belediyespor ile Selçukspor Konya derbisinde karşı karşıya geldi. Selçuklu Belediyesi Sahası'nda oynanan mücadele 1-0'lık ev sahibinin üstünlüğü ile sonuçlandı.

SELÇUKLU 10 KİŞİ KALDI

 Selçuklu Belediyespor Mehmet Zeki, Sadık, Hidayet, Mevlüt, Mehmet, Furkan Kaya, Furkan Yeşiler, Ali Nail, Nihat, İhman ve Batuhan ilk 11'i ile sahaya çıkarken Selçukspor ise sahaya; Emre, Yasin, Ahmet Kamil, Mustafa, Onur, Hakan, Enes, Rafet, Oğuzcan ve Onur ilk 11'i ile çıktı.Selçuklu Belediyespor'a galibiyeti getiren golü 24.dakikada Furkan Kaya kaydederken Selçuklu Belediyesporlu Sadık Kanat 56.dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla Selçuklu Belediyespor puanını 4'e yükseltirken Selçukspor ise 1 puanda kaldı.

ÇUMRA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Öte yandan ligde oynanan 3.hafta maçlarının ardından liderliğe Çumra Belediyespor yükseldi.Yeni Emirgazi Belediyespor'u 3-1 yenen Çumra puanını 7'ye yükselterek liderliğe yükseldi. Ligde dün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: "Selçuklu Belediyespor 1-0 Selçukspor, Yeni Emirgazi Belediyespor 1-3 Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor 1-0 Ilgın Belediyespor, Karapınar Belediyespor 1-1 Beyşehir Belediyespor, Seydişehir Belediyesi Sanayispor 0-1 Altınekinspor."

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.