Seddar Karaman Atiker Konyaspor’da

Seddar Karaman Atiker Konyaspor’da

Atiker Konyaspor pilot takımı Anadolu Selçukspor’un golcü oyuncusu Seddar Karaman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon sakatlık yaşayan genç oyuncunun yokluğunda Anadolu Selçukspor gol sıkıntısı yaşamıştı

Atiker Konyaspor Anadolu Selçukspor’da forma giyen Seddar Karaman ile sözleşme imzaladı. Pilot takımda oynadığı futbol ile öne çıkan genç forvet oyuncu kulüp idari binasında gerçekleşen törende kendisini 4 yıllığına Atiker Konyasporlu yapan imza attı

İmza töreninde konuşan  Atiker Konyaspor başkanı Ahmet Şan “Yıllardır bizimle berber olan, Anadolu Selçukspor’da başarılı futboluyla göz dolduran Seddar Karaman’la 4 yıllık bir anlaşma yaptık. İnşallah bu anlaşmayla Konyaspor’umuz yeni bir santrafor kazandı. Kendisinden çok umutluyuz. Sakatlıktan yeni çıktı, inşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamaz. Konyaspor’umuza faydalı olacağını düşündüğümüz bir transfer. Anadolu Selçukspor takımımızdan diğer futbolcu arkadaşlarına da güzel bir örnek olacaktır. Hayırlı olsun“dedi.

BANA İNANANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİM

Atiker Konyaspor’la 4 yıllık sözleşme imzalayan Seddar Karaman ise “İlk geldiğim günden bu yana Konyaspor camiası içinde yer aldığım için çok mutluyum, gururluyum. Bu transferde emeği geçen başta kulüp başkanımız Ahmet Şan’a, hocalarıma, Anadolu Selçukspor başkanına, kulüp menajerimize, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sakatlık döneminden çıktım ve bu süreç içerisinde gerek Konyaspor başkanımız Ahmet Şan, gerekse Anadolu Selçukspor başkanımız elinden gelen her türlü desteği sağladılar. Kendilerine minnettarım. Burayı adeta evime çevirdiler, hepsinden Allah razı olsun. Kelimelerle ifade edilemeyen tarifsiz bir mutluluk. Allah’ım bana İnşallah uzun süre bu formayı giymeyi nasip eder. Çok teşekkür ediyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim” şeklinde konuştu.

ANADOLU SEDDAR’SIZ GOL YOLLARINDA ZORLANDI

Spor Toto 2.Lig'in 6.haftasında oynadığı Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından Seddar Karaman'ın sakatlığı ile sarsılan Anadolu Selçukspor, gol bulmakta sıkıntı çekti. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'a ilk 6 haftada 10 kez fileleri sarsarak muhteşem bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, Seddar Karaman'ın yokluğunda gol bulmakta zorlandı. Yavru Kartal, Seddar Karaman'ın olduğu ilk 6 haftada filelere 10 gol göndererek 1.5 gol ortalaması tuttururken, Seddar Karaman’sız çıktığı 28 maçta 21 gol atarak 1 gol ortalaması dahi tutturmayı başaramadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.