Seddar attı yavru kartal uçtu: 1-3

Seddar attı yavru kartal uçtu: 1-3

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor Gümüşhanespor deplasmanında 3-1 kazandı.

Ateş hattından çıkma adına büyük önem taşıyan maçta yeşil-beyazlı ekip karşılaşmanın başında 1-0 geriye düştü. Bu gole 5 dakika sonra cevap veren 1922 Konyaspor ikinci yarıda 2 gol daha bularak karşılaşmayı 3-1 kazandı. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller Seddar Karaman (2) ve yeni transfer Ali Ateş’den geldi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında ev sahibi ekip Muharrem Efe’nin golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekip bu gole 6 dakika sonra Seddar Karaman ile cevap verdi ve skor1-1 oldu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 1922 Konyaspor ikinci yarıda daha etkili bir ortaya koydu. Yeşil-beyazlı ekip etkili oyununun karşılığını 65. dakikada Seddar’ın ikinci golüyle aldı 1-2. Bu golden sonra kontrolü elden bırakmayan Yavru Kartal son dakikada yeni transfer Ali Ateş’in golüyle skoru belirledi 1-3. 1922 Konyaspor’da Sehmus Aslan’ın yerine 34. dakikada oyuna dahi olan Ali Ateş yeşil-beyazlı forma ile ilk çıktığı maçta gol siftahini da yapmış oldu.

KÜME DÜŞME HATTINDAN KURTULDU

Geçtiğimiz hafta Çorum Futbol Kulübü’nü yenen 1922 Konyaspor deplasmanda 6 puanlık maç gözüyle bakılan Gümüşhanespor’u da yenerek küme düşme hattından kurtuldu. 18. hafta sonunda 17 puanla 17. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip 19. haftayı da galibiyetle geçerek puanını 10 yaptı ve iki sıra birden atlayarak haftayı 15. basamakta tamamladı. Ligin ikinci yarısına müthiş bir giriş yapan 1922 Konyaspor 2’de 2 yaparak büyük moral yakaladı.

HAKEMLER: Hasan Kaçar Onur Tanrıverdi, Kadir Beyaz

GÜMÜŞHANESPOR : Ogün Alkan, Mehmet Menderes Önkuzu, Hasan Kaşıkara, Raif Gündoğdu, Burak Demireğen, Mert Çakar, Tuğay Adamcıl, Sancar Yıldırım, Muharrem Efe(69’ Tekin Adar), Furkan Mızrak, İlke Tankul(74’ Murat Kayalı)

1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar, Ekrem Kayılıbal, Can Demir Aktav, Seydi Kayasoy, Anıl Şahin, Seyid Ahmet Han, Fuat Duran, Güray Gazioğlu(78’ Dağan Can Gölpek), Seddar Karaman, Şehmus Aslan(34’ Ali Ateş), Mehmet Tuğrul Başkan(87’ Alperen Aydın)

GOLLER: Dk 15 Muhharem Efe (Gümüşhanespor). Dk 21 ve 65 Seddar Karaman, 90 Ali Ateş(1922 Konyaspor)

SARI KARTLAR: Hasan Kaşıkara, Sancar Yıldırım, Furkan Mızrak (Gümüşhane). Fuat Duran(1922 Konyaspor)

 

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum