Sarayönü’nde transfer harekatı başladı

Sarayönü’nde transfer harekatı başladı

Sarayönü Belediyespor, Ganalı golcü Bennet Ansu, Hatayspor’dan orta saha oyuncusu Ömer Kızıldağ‘ı ve Ganalı kanat oyuncusu Kwah William Owusu’yu renklerine bağladı

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamlayamayan Sarayönü Belediyespor’da transferler sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 3 ismi kadrosuna kattı. Sarayönü Belediyespor Ganalı santrfor Bennet Ansu, Ganalı kanat oyuncusu Kwah William Owusu’yu ve Hatayspor’dan orta saha oyuncusu Ömer Kızıldağ ile anlaştı.

ANSU, VİTRASPOR’DA OYNADI

Gana’da oynadıktan sonra Türkiye’ye transfer olan Bennet Ansu geçtiğimiz yıl Bozüyük Vitraspor’da mücadele etti. 1995 doğumlu siyahi oyuncu da ikinci yarıda Sarayönü Belediyespor için mücadele edecek.

HATAY’DAN ÖMER KIZILDAĞ

Yeşil-siyahlı ekibin 2. transferi ise Hatayspor’dan oldu. Sarayönü, Hatayspor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Kızıldağ’ı da renklerine bağladı. İlk yarıyı 14 puanla 8. sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor, ikinci yarıda ligde kalmayı hedefliyor.

KANATLAR OWUSU İLE GÜÇLENDİ

Bu yıl kanatlarında istediği verimliliği bir türlü yakalayamayan yeşil-siyahlı ekip, Ganalı Oyuncu Kwah William Owusu’yu kadrosuna kattı. 27 yaşındaki oyuncu hem sağ hem de sol kanatta görev alıyor.İsrail 2. Ligi’nde uzun yıllar mücadele eden deneyimli oyuncu, Sektzia Nes Tziona, Hapoel Kfar Saba, Ashdod, Beitar Shimshon Tel Aviv, Hapoel Nazaret takımlarında forma giydi.İsrail liginde 155 karşılaşmaya çıkan Owusu, 30 gole imza atarken hiç kırmızı kart görmedi ve oynadığı karşılaşmaların büyük bölümünde ilk 11’de başladı...Sarayönü’ne gelen Ganalı oyuncu, takımla beraber çalışmalara başladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum