Sarayönü'lü Burak ve Turan Samsun Ladik Belediye'de

Sarayönü'lü Burak ve Turan Samsun Ladik Belediye'de

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de Sarayönü Belediyespor forması giyen transferin gözde isimlerinden Turan Polat ve Burak Kirtiş, Samsun Ladik Belediyespor’a transfer oldu.

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da geçen sezon 24 karşılaşmada forma giyerek takımın en uzun süre görev alan iki oyuncusu olan stoper Turan Polat ve sağ bek, sağ açık bölgelerinde oynayan Burak Kirtiş, yeni sezonda Samsun Ladik Belediyespor forması giyecek.

Yeni sezonda Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor’un başarısı için ellerinden geleni yaparak 3.lige yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu belirten tecrübeli savunma oyuncusu Turan Polat geçen sezon Sarayönü Belediyespor forması altında 24 karşılaşmada görev alırken birde gol attı. Bölgesel Amatör Liglerde 127, Türkiye Kupasında ise 4 karşılaşmada görev alan Turan Polat’ın 5’de golü bulunuyor.

Geçen sezon Sarayönü Belediyespor forması altında 24 karşılaşmada 4 asist yaparak gösterdiği performansla birçok takımın kıskacı altına giren Burak Kirtiş, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada ‘‘Geçen sezon çok çalışarak başarılı bir sezonu geride bıraktım. Yeni sezonda Ladik Belediyespor’un başarısı için yine çok çalışıp sahada elimden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum’’ dedi. Genç oyuncu Burak Kirtiş’in 2 Türkiye Kupası maçıyla birlikte Bölgesel Amatör Liglerde toplam 46 maçı birde golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.