Sakat ve cezalılar Sergen hocayı  rotasyona zorladı

Sakat ve cezalılar Sergen hocayı rotasyona zorladı

Atiker Konyaspor Bursaspor maçına zorunlu rotasyonlu kadro ile çıkmak zorunda kaldı. Sahadaki oyuncuların düşük performansı da maçta puan almaya yetmedi.

Atiker Konyaspor’da sakatlıktan çıkan Ömer Ali ve Ferhat Öztorun maçta ilk 11’de yer almadı. Atiker Konyaspor, Bursaspor maçına sürpriz bir kadroyla çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte cezalıları bulunan Moke ve Milosevic maçta forma giyemezken, sakatlıktan çıkan Ömer Ali ve Ferhat Öztorun maçta ilk 11’de yer almadı. Konyaspor'da Eren Albayrak sol bekte, forvet arkasında genç oyuncu Vedat Bora’ya oynattı. Jonsson ise tek ön libero olarak oynadı.  Konyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, ilk yarıda sergilenen kötü futbolun ardından ikinci yarıda Jahovic, Orkan Çınar ve Yatabare'yi dahil etti.

YATABARE 3 AY SONRA FORMA GİYDİ

Atiker Konyaspor’un Malili santrforu Mustapha Yatabare, çok uzun bir aranın ardından Bursaspor maçında forma giydi. Yatabare, 26 Ocak’ta deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybedilen Gençlerbirliği maçında çenesi kırıldıktan sonra ilk kez bir resmi maçta forma giydi. Yatabare, geçtiğimiz ay Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında forma giymesine karşın ligde değerlendirilmemişti.

Son maçlarda kadroya giren ancak forma şansı bulamayan golcü oyuncu, teknik direktör Sergen Yalçın tarafından Bursaspor maçının ikinci yarısında değerlendirildi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.