Sakarya'da 4 İlçede Silah Operasyonu

Sakarya'da 4 İlçede Silah Operasyonu

Sakarya'nın Adapazarı, Akyazı, Sapanca ve Hendek ilçelerinde polisin yaptığı operasyonlarda 11 adet değişik çap ve markalarda tabanca, 2 adet uzun tüfek, bu silahlara ait 56 adet dolu fişek ve 1 adet sinyal kesici jammer cihazı ele geçirildi.Kaçakçılık..

Sakarya'nın Adapazarı, Akyazı, Sapanca ve Hendek ilçelerinde polisin yaptığı operasyonlarda 11 adet değişik çap ve markalarda tabanca, 2 adet uzun tüfek, bu silahlara ait 56 adet dolu fişek ve 1 adet sinyal kesici jammer cihazı ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; silah ticareti yapan, ruhsatsız olarak silah bulunduran ve taşıyan, toplum içerisinde tedirginlik ve korku oluşturup ölümle ve yaralanma ile sonuçlanan vahim olaylara sebebiyet veren şahıslara yönelik ortak operasyon düzenledi.

İl merkezinde Ü.K. isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet mermi, N.Y. ve Z.Y. isimli şahıslardan 1 adet el yapımı tabanca ve 7 adet mermi, Ş.T. isimli şahıstan 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ve 1 adet mermi, H.Y. isimli şahıstan 1 adet 9 mm. çaplı tabanca ve 6 adet mermi, Akyazı ilçesinde A.A. isimli şahıstan 2 adet 9 mm çapında el yapımı tabanca ve 5 adet mermi,Hendek İlçesinde İ.Y. isimli şahıstan 1 adet marka uzun namlulu yivli tüfek, 2 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet el yapımı 7,65 mm tabanca, 1 adet sinyal kesici jammer cihazı, Sapanca ilçesinde M.G. isimli şahıstan bir adet pompalı tüfek ve 1 adet kuru sıkı tabanca, R.I. isimli şahıstan 1 adet kuru sıkı tam otomatik tabanca, A.A. isimli şahıstan 26 adet 7,62 mm çapında Kalaşnikof mermisi ele geçirildi. 10 şahıs hakkında, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.