Saadet adayları Karapınar’da

Saadet adayları Karapınar’da

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Sinan Toprak ve Hüseyin Saydam Seçim çalışmaları kapsamında Karapınar İlçesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Dedeman Otel’de adaylarını açıklayan Milli İttifak partilerinin çatı partisi Saadet Partisi seçim gezileri kapsamında taşra ilçelerde ziyaretlerini artırdı. Bu kapsamda Karapınar’a bir ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Sinan Toprak ve Hüseyin Saydam  ilk olarak teşkilat binasını ziyaret etti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Kor ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan adaylar partililerle buluştu. Burada bir açıklama yapan Sinan Toprak, ilçe ziyaretlerini sadece seçim döneminde yapmadıklarını belirterek, “Saadet Partisi olarak biz seçimin anılmadığı dönemlerde bile ilçe taramalarında halkımızın yanında olduk ve onların dertleriyle dertlendik. 25. Dönem Genel Seçimlerini 7 Haziran tarihinde gerçekleştirmemize sayılı günler kaldı. Saadet Partimiz’in ve Büyük Birlik Partimiz’in milletimiz adına milli bir ittifak gerçekleştirmişlerdir. Bu Milli İttifak’ın, birlik ve kardeşlik anlamında bir mesaj taşıması, çatışma ve gerilim ortamına itilmiş halkımızca çok olumlu karşılanmıştır” dedi.

MİLLET ELİMİZDEN TUTACAK

Seçim’de Milli İttifak’ın büyük başarı kazanacağına inandıklarının altını çizen Toprak, şöyle konuştu: “Çatışma ve gerilimin had safhada olduğu, zenginin daha zengin olduğu, fakirinse daha da fakirleştiği Türkiye’de, halkımız için, kan ve gözyaşına boğulan İslam coğrafyaları için, sömürülen tüm insanlık için biz Milli Görüşçüler hak ve adalet merkezli bir nizamı tesis etmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız. Samimi ve ihlaslı çalışmalarımızın neticesinde Cenab-ı Allah’ın biz Milli Görüşçülere ve bu Milli İttifaka yardım edeceğine canı gönülden inanıyoruz ve bizler biliyoruz ki Cenab-ı Hakk muhakkak ama muhakkak nurunu tamamlayacaktır ve yeryüzü bir gün İslam’la imar ve ıslah edilecek tüm dünya huzur ve barış içinde yaşayacaktır. Toplumumuzun refah ve huzura kavuşması, tüm Müslümanların ve insanlığın sömürü düzeninden kurtulması için bu necip milletin kendilerine uzattığımız tertemiz ellerimizi tutacağını ve 7 Haziran Genel Seçimlerinde Saadet Partimiz’i destekleyeceğine inancımız tamdır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.