Rövanş zamanı

Rövanş zamanı

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında bugün Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk amacı 3-0 kazanmıştı

Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında bugün evinde Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak  mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını Hüseyin Aylak, Habip Tiryaki yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gökçen Öztürk olacak. Genç Hakem daha önce Anadolu Selçukspor’un bir maçını yönetirken Konyaspor maçında ilk kez düdük çalacak

SÜRPRİZ YAŞAMAK İSTEMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında rakibini 3-0 yenen Konyaspor evinde oynayacağı karşılaşmada bir sürpriz yaşamak istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Manyama’nın iki ve Vedat Bora’nın golleriyle 3-0 kazanmıştı.  Atiker Konyaspor ligde oynadığı kritik maçta Karabükspor’u yenerek ateş hattından çıkıp moral bulmuştu. Yeşil-beyazlı ekip kupa maçının rövanşına bu moralle çıkacak.  

YİNE YEDEKLERE ŞANS VERİLECEK

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek  ilk maçta olduğu gibi bu maçta da yedek ağırlıklı bir takımı sahaya sürecek. Yaşanan sakatlıklar ve maç süresi az olan oyuncular nedeniyle Özdilek kupa maçında kadroda  az süre alan oyunculara şans verecek.

SADECE BATMAN SEYİRCİSİ İZLEYECEK    

Atiker Konyaspor’un bugün Batman Petrolspor ile oynayacağı mücadeleyi sadece konuk takım seyircileri izleyebilecek.  Atiker Konyaspor taraftarı bu maçı cezası nedeniyle stadyumdan takip edemeyecek. Yeşil-beyazlı ekip kupadaki bu cezasını İstanbul Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası  Final maçında almıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.