Rodrigues bekleniyor

Rodrigues bekleniyor

İspanya Ligi’nde oynayan Garry Mendes Rodrigues için girişimler sürüyor. Yönetim, mali kriterler gereği La Liga’dan düşen Elche’nin kanat oyuncusunu bedelsiz almanın çarelerini arıyor

2015-2016 sezonuna güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor La Liga’da mali kriterleri yerine getiremediği için bir alt lige düşürülen Elche’nin kanat oyuncusu Garry Mendes Rodrigues’i kadrosuna katmak üzere. Belçika Ligi takımlarından Zulte Waregem’in ön liberosu Mamoutou N’Diaye Konya’ya kadar getiren ancak anlaşma sağlayamayan Torku Konyaspor, Hollanda asıllı kanat oyuncusunda sona yaklaştı. Yeşil-beyazlılar İspanya Ligi takımlarından Elche’nin kanat oyuncusu Garry Rodrigues ile imza aşamasına geldi. Hollandalı oyuncuyu Çarşamba günü Konya’ya getirecek olan yönetim, oyuncunun kulübüyle olan kontratındaki pürüzlerin halledilmesinin ardından, transferin birkaç gün içerisinde resmiyet kazanacağı öğrenildi.

YÖNETİM DOĞRULADI

Rodrigues ismini doğrulayan yeşil-beyazlı yöneticiler, menajeriyle görüşmelerin devam ettiğini, belirterek, oyuncunun kulübü Elche’nin bonserviste indirim yapmasını beklediklerini söyledi. Garry Rodrigues’in formasını giydiği Elche kulübünün, La Liga’da geçtiğimiz sezonu 41 puanla 13. sırada tamamlamasına rağmen mali kriterleri yerine getirmediği için bir alt lige düşürüldüğünü hatırlatan Konyaspor yönetimi, bu nedenle oyuncunun bedelsiz alınmasına çalıştıklarını ifade ettiler.

31 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu oyuncuyu kadrosuna bedelsiz katmak isteyen yönetim, Konyaspor’un istediği şartların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini belirtti. Tam adı Garry Mendes Rodrigues olan 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon La Liga’da çıktığı 31 maçta, rakip fileleri 2 kez havalandırırken, 1’de asist yaptı. 27 Kasım 1990 Rotterdam doğumlu olan Rodrigues aynı zamanda Yeşil Burun Adaları Milli formasını da giyiyor. 2013-2014 sezonunda Levski Sofia’dan Elche’ye transfer olan genç oyuncunun, Elche ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.