Rıza Çalımbay: Teknik Direktörleri Maalesef Türkiye’yi Karıştırıyor

Rıza Çalımbay: Teknik Direktörleri Maalesef Türkiye’yi Karıştırıyor

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yaptıkları hatalardan dolayı mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Tecrübeli hoca, Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in de Türkiye'yi karıştırdığını iddia etti.Çalımbay,...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yaptıkları hatalardan dolayı mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Tecrübeli hoca, Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in de Türkiye'yi karıştırdığını iddia etti.

Çalımbay, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, yağmura ve ağır sahaya rağmen çok iyi bir mücadele olduğunu belirtti. Mağlubiyeti hak ettiklerini ifade eden Çalımbay, “Bir kere ölü toptan o goller yemeyeceksin. Herkesin adamı vardı ve herkes onları almalıydı. Devre arasında tekrar eşleştirdik ve tüm arkadaşlardan dikkatli olmalarını istedik ama maalesef arkadaşlarımız biranlık bırakmalarından dolayı gol yedik. Maç 2-1 iken hakemin Sinan’a vermediği faul geldi bize gol oldu. Hakemin onu vermesini anlayamadık.” dedi.

Maçın başından beri mücadeleden kopmadıklarını anlatan Çalımbay, “2-1 geri düşmemize rağmen gol bulacağımızı biliyorduk ama hakem izin vermedi. Aynı hakem Beşiktaş maçında da bir golümüzü vermemişti. Bunlara rağmen mağlubiyete mazeret bulmuyorum. Biz yaptığımız hatalarla mağlubiyeti hak ettik.” diye konuştu.

“TRABZONSPOR’UN HOCASI TÜRKİYE’Yİ KARIŞTIRIYOR”

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid halilhodzic’e de maç sırasında yaptığı davranışlardan dolayı tepki gösteren Çalımbay, “Bizim hiçbir oyuncumuz hiçbir zaman centilmenlik dışına çıkan veya oyuncunun sakatlanmasıyla uğraşan bir takım değiliz. Benim böyle oyuncularla da işimiz olmaz. Mustafa sakatlandığında biz de onlar kadar üzüldük. Oyuncumuzun hiçbir alakası yoktu o pozisyonla. Vederson da kişilikli bir insandır. Kasıtlı bir şey yapmaz. Ama başta teknik direktörleri olmak üzere herkes benim oyuncumun üzerine yürüyor.” dedi.

‘Teknik direktörleri maalesef Türkiye’yi karıştırıyor’ ifadesini kullanan Çalımbay, “Her pozisyonda ya saha içerisine giriyor, ya hakemleri koşuyor, ya buraya koşuyor. Herşeyden önce Trabzonspor’un teknik direktörü ve herkese örnek olmak zorunda. Trabzonspor’un teknik direktörü olmak kolay değil. Onun örnek olması, oradaki oyuncuları koruması, oyuncularına sahip çıkması lazım. Benim oyuncumun üzerine gelmelerine gerek yok. Zaten kırmızı kart görmüş benim oyuncum. Onun için buna da üzüldük.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.