Rio'ya Konyaspor sevgisini de götürdü

Rio'ya Konyaspor sevgisini de götürdü

Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde yapılan Olimpiyat Oyunları'nı takip eden Ömer Altay, Konyaspor sevgisini de beraberinde taşıyor.

Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde yapılan Olimpiyat Oyunları'nı takip eden Ömer Altay, Konyaspor sevgisini de beraberinde taşıyor. Atletizmden tekvandoya, güreşten cimnastiğe tüm spor dallarından 10 bini aşkın sporcuyu biraraya getiren dünyanın en büyük spor organizasyonu Latin Amerika'da sahneleniyor. Türkiye'nin de madalya mücadelesi verdiği Rio 2016'da Altay, Yeşil-Beyazlı Konyaspor sevgisini Olimpiyat halkalarının önünde böyle sergiliyor.

KONYASPOR GURUR KAYNAĞIMIZI

Atiker Konyaspor'un idari ve teknik anlamda mükemmel yönetimiyle büyük bir sıçrama yaptığına vurgu yapan Ömer Altay, "Bizim Brezilya'da, Rio Olimpiyatları'nda Yeşil-Beyazlı flamamızı açmamız naçizane, simgesel bir olay. Esas büyük işi Başkan Ahmet Şan'lı yönetimimiz, Aykut Kocaman ve futbolcuları ile Büyük Konyaspor taraftarları güç birliği yaparak başardı. Atiker Konyaspor'umuzu zirveye taşıyıp, Avrupa'ya açarak tarihi başarıya imza atan yönetim ve teknik ekibimize çok müteşekkiriz. Gurur kaynağımız Konyaspor'umuza lig'de ve Avrupa'da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.