Prof. Dr. Vahit Özmen Okulu İçin Yol Çalışması Başladı

Prof. Dr. Vahit Özmen Okulu İçin Yol Çalışması Başladı

Muş Belediyesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vahit Özmen’in yaptırdığı ve eğitim öğretime açılan 14 derslikli okul için yol çalışması başlattı.Yol çalışmalarını inceleyen...

Muş Belediyesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vahit Özmen’in yaptırdığı ve eğitim öğretime açılan 14 derslikli okul için yol çalışması başlattı.

Yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, okulun ciddi bir yol eksiğinin olduğunu ve belediye olarak kısıtlı imkanlara rağmen çalışma başlattıklarını söyledi. Kentte birçok okul, cami ve kamu kurumunun çevre düzenlemesi görevini üstlendiklerini ifade eden Başkan Asya, kentin tüm sorunlarını kendilerine asli görev olarak gördüklerinin altını çizdi.

Belediyenin kendi imkanları ile birçok hizmeti hayata geçirme yolunda mücadele verdiğini kaydeden Başkan Asya, şunları söyledi: "Okular kendi çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin eğitim öğretimle haşir neşir olduğu yerlerdir. Birçok okulumuzun çevre düzenlemesi yok denecek durumdaydı. Göreve geldiğimizden beri eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda okullarımızın da çevre düzenleme eksiğini gideriyoruz. Hemşehrimiz Prof. Dr. Vahit Özmen kendi imkanları ile yapmış olduğu bu okulun yol sıkıntısı vardı. En azında okulun stabilize çalışmasını yapıp daha sonra ise asfalt dökümü için gayret edeceğiz."

'OKULLARIN ÇEVRE DÜZENLEMESİ BELEDİYEYE AİT DEĞİL'

Okulların ve diğer resmi kurumların çevre düzenlemesi gibi sorunların belediyeye ait olmadığını hatırlatan Başkan Asya, her türlü imkanı fırsata çevirmeye çalıştıklarını vurguladı. Birçok sorunun çözümü için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Asya, "Kurumların olduğu gibi okulların çevre düzenlemesi de belediyeye ait değildir. Nihayetinde okullar hepimizin anlayışıyla yaptığımız tasarruf ve elde ettiğimiz kayaklarla ildeki tüm okulların, camilerin ve bütün kurumlarımızın eksikliğini kapatalım. Asli görevimiz olmamakla beraber bunları kendimize görev olarak görüyoruz. İnşallah her yaptığımız güzellik şehrimize bir güzellik katacaktır mantığıyla gördüğümüz için bunlar bizim asli görevimiz olmasa da kendimize asli görev olarak görüyoruz. Öğretmenevimiz hizmete girdi ve onun da çevre düzenlemesi için çalışma yaptık. Fatih, Lale Anaokulu, Tuba, Beraat, Selimiye, Lale Camii çevre düzenlemeleri yapıldı. Sağlık ocaklarının çevre düzenlemesi gibi talepler var, onları değerlendiriyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Asya, Prof. Dr. Vahit Özmen Okulu’nun idareci ve öğretmenleri ile de bir araya geldi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.