Potada lidere kafa tutulacak

Potada lidere kafa tutulacak

Torku Konyaspor Basketbol, İzmir deplasmanında sıralamada lider pozisyonunda bulunan olan Pınar Karşıyaka ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde bütün hazırlıklar galibiyet üzerinde yapılıyor

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nde gözler hafta sonunda yapılacak olan Pınar Karşıyaka maçına çevrildi. Sezonun 3. Haftasında 2’de 2 yaparak zirveye oturan Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimizde deyim yerindeyse sıkıyönetim ilan edildi. Yeşil-beyazlı ekipte Antrenör Aziz Bekir oyuncularına bu maçın geride kalan 2 maçtan daha önemli olduğunu ve oyuncuların beynini yıkamaya çalışıyor. Bekir antrenmanlarda oyuncularının daha dikkatli olması için uyarılarda bulunurken geride kalan 2 haftada yaptıkları hataları rakip karşısında yaşamamak için oyuncularını sık sık uyarıyor.

Karşıyaka maçına daha dikkatli hazırlanan Torku Konyaspor'da basın sözcüsü Tunahan Turhan, İzmir'de Karşıyaka ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, 'Karşıyaka'dan korkmuyoruz“ dedi.

Sezonun ikinci haftası geride kalırken, Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş ve Royal Halı Gaziantep Basketbol ile birlikte ligin 4 namağlup takımından biri olduklarının altını çizen Turhan, Karşıyaka maçında da yenilmezliklerini sürdüreceklerine inandığını belirterek, şunları söyledi:

'Puan cetvelinde averajla üçüncü sırada yer aldığımız haftada oyuncularımız da istatistikler de sıralamalara girmeyi başardı. İstatistikleri de galibiyet kadar önemsiyoruz. Dolayısıyla Karşıyaka maçında hem güzel bir galibiyete imza atarken, başarılı istatistiklerimizi de sürdürmek istiyoruz. Sayı Liderliğinde” Troy De Wries 20 sayı ortalaması ile beşinci, Sean Williams 18.0 ortalama ile dokuzuncu, Joshua Mayo 17.0 ortalama onuncu sırada yer alırken, “Ribaund Liderliğinde” 11,5 ortalama ile Sean Williams üçüncü, “Asist Liderliğinde” Troy de Vries 5,5 ortalama ile altıncı, Joshua Mayo 4.0 ortalama ile on ikinci, “Blok Liderliğinde” Sean Williams 2.5 ortalamaya sahip üç oyuncuyla birlikte birinci, Jason Boone da 1.0 ortalama ile onuncu sırada kendisine yer buldu. Sporcularımızın istatistiklere girmesi bir bakıma takımın da başarısını ortaya koyuyor.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.